Gadget Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=B5wmY9YPNpM&feature=playe r_embedded#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Ehh, za moich czasów takiego parcia na szkło nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 fajny filmik tylko co ten kuchar taki spuchnięty na pysku... jak miałem z nim zajęcia to był chudszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 fajny filmik tylko co ten kuchar taki spuchnięty na pysku... jak miałem z nim zajęcia to był chudszy... smaczny wędzony węgorek i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 no tak nie domyśliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Gdzie są larwy, pytam <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Gdzie są larwy, pytam <_< Mówisz o tych laskach w filmie? :mellow: :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Sławek obadaj 5min 59sec,french na paznokietkach,uśmiech na twarzy i nawet Pan ryba od razu daje z siebie więcej pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Chudszy i młodszy Ale zawsze przesympatyczny! Wtedy jeszcze mgr inż. ... Miałem z nim pierwsze w historii Rybactwa zajęcia z położnictwa, tfuu.. wylęgarnictwa! Bardzo Darka zawsze lubiłem i cenię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Daruś spoko jest. Broniłem się u niego o jaziach. Szkoda że Polskie realia zatrudnienia dla ichtiologów są jakie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Oj już nie przesadzaj. Jak się człowiek wysili to coś znajdzie, może na początek nie będzie prezesem czy innym dyrektorem, ale tragedii tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Spoko czekam na taką propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jak będziesz tylko czekał to możesz się nie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Z pewnością wiesz lepiej co robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Nie do końca wiem ale coś tam wiem A w chwili obecnej to się tylko droczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No najlepiej pod włos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Chyba nawet byłem tam gdzie ten film kręcili ale to było w trakcie mojego gościnnego tournee po DS4 więc miałem problemy z ostrością wzroku Forecast znam takich co się już załapali na fajną robotę, znam takich co się nie załapali i takich którzy zrezygnowali też znam. Tak jak ktoś tam napisał prezesem od razu nie będziesz. Do tego trzeba się urodzić nad stawami tak jak ja Tylko co ze mnie za prezes jak nie mam pracowników Jestem prezesem, palaczem, robolem od kopania rowów, gościem od kasarowania, kierowcą wożącym ryby i ch...j wie czym jeszcze. Czasem to jest fajne a czasem człowiek po prostu nie ma już mocy. Jedno wiem na pewno robiąc to co ja nie miałbyś tyle czasu na łowienie jazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 O widzisz Krisu, jestem chyba kimś kto mniej więcej spełnia wszystkie 3 wymienione przez Ciebie kryteria P.S. W DS4 każdy słabo widzi. Ja chodziłem po omacku przez cały 5 rok studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Mnie się focus s....lił po sławetnym napoju tj baniak 5l w którym z tego co pamiętam był szampan, spirytus tani energy drink i jakieś takie małe okrągłe niespodziewajki Wszystkie wycieczki do Olsztyna wspominam z sentymentem. Na pewno u Was było weselej niż w Krakowie na UJ między kujonami. Teraz nie pracuję w zawodzie jeśli wziąść pod uwagę profil studiów ale za to mieszkam nad stawami w lesie a to jest chyba to co lubię w życiu robić najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 5l baniaki z taką właśnie zawartością największym powodzeniem cieszyły się w trakcie imprez obronnych mgr. Większość z nich odbywała się w plenerze toteż nikt nigdy nie bawił się w jakieś polewanie w kielony i zapijanie tylko była samoobsługa, czyli każdy miał plastikowy kufel 0,5l i polewał sobie z baniaka sam a jak już wypił to polewał sobie znowu Najlepsze było to, że każdy pił to tak jakby pił piwo a sam wiesz jaki voltarz miał ów trunek Ehhh, chciało by się jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Oj, chłopy, chłopy. Za moich czasów pojemnik na obronę miał 100 l , w Ds 4 był na górze klub (kajakowy chyba) spożywalim dużo, a płyny były dostępne od 13 -tej Nomen omen, jeżeli chodzi o zatrudnienie w zawodzie, to raczej bywa Jako pracodawca, z mojego pracownika jestem zadowolony, ale musiałem paru przetestować, żeby znaleźć tego, który został. Swoją drogą jeszcze jeden do tej roboty się nadawał, ale sytuacja rodzinna (czytaj żona i jej rodzina) nie pozwoliła mu zostać.Nie martwta się, za trzy lata będziecie mieli zawód, którego nikt nowy nie posiądzie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Nie martwta się, za trzy lata będziecie mieli zawód, którego nikt nowy nie posiądzie <_< - fakt liczba chętnych na kierunek spada - podobnie jak liczba ryb w jeziorach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 kurcze szukam gdzieś zdjęć w Łupstycha jak byly te baniaki?? Pumba pamiętasz? Może wrzucę fote? bylo nas tam kilku obecnych jerkbaitowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na pewno u Was było weselej niż w Krakowie na UJ między kujonami. Wypraszam sobie, rubactwo w Krakowie jest na Rolniczej i bawiliśmy się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 @Gadget, pozostaw nasze resztki godności na swoim miejscu i nie szukaj tych zdjęć <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi