WhiteWillow Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na pewno u Was było weselej niż w Krakowie na UJ między kujonami. Wypraszam sobie, rubactwo w Krakowie jest na Rolniczej i bawiliśmy się świetnie A piłeś może spirytus z Red Bullem z 5l słoika po ogórkach z gwinta? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Nie zaglądałem tu jakiś czas, i co widzę To Wy tak pod te węgorze piliście Red Bula ze spirytusem, czy raczej spirytus ze wspomnianym i to ze słoika po ogórkach, że był (ten słoik) 5-litrowy nie wspomnę. Czy może z innej okazji i pod inną zagrychę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja zawsze chciałem nurkować w jeziorach Wielkiego Ryftu, potem okazało się, że polacy nie robią tam żadnych badań, więc co jakiś czas kupuje sobie kilkanaście rybek z Afryki a one w ramach wdzięczności, że zabrałem je z takiej wiochy ogarniętej wojną i ogniem, tworzą u mnie w domu liczne rodzinki: albo jeszcze bardziej liczne: Generalnie może się okazać, że kiedyś afrykanerzy zgłoszą się do nas o pomoc w zarybieniu Tanganiki bo łapczywe na kasę darmozjady wyłapują tam na na chama wszystko co się rusza. Co najgorsza potrafią trzebić w 99% samice zostawiając rywalizujące ze sobą samce na marny żywot. Więc misja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Na pewno u Was było weselej niż w Krakowie na UJ między kujonami. Wypraszam sobie, rubactwo w Krakowie jest na Rolniczej i bawiliśmy się świetnie Wiem, że jest raz nawet było u mnie dwóch gości z Krakowa na praktyce ale szybko wyjechali bo się im robić nie chciało. Mam nadzieję, że nie byłeś jednym z nich. Jacyś tacy mali byli i mówili, że kilof za ciężki. Ja studiowałem na UJ i tam było raczej nudno. Spirytus piłem na AWFie gdzie miałem najlepszych kumpli. A Olsztyn to inna bajka i nie ma co porównywać. Inne miasto, inna atmosfera. Szkoda, że kierunek podupada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Nie tylko ten kierunek podupada. Ja dostrzegłem tendencje jakieś 5 lat temu. Teraz ze spokojem obserwuję swoich kolegów z uczelni z zupełnie innego miejsca i wcale im nie zazdroszczę. Bo teoretycy wcale tak łatwo na rynku pracy mieć nie będą. Jeszcze inżynierowie sobie poradzą o ile są dobrze, ale reszta... humaniści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Niestety Sławku ale masz rację. Nie wiem czemu tak mało osób jest na rybactwie ale np takie praktyki to jakaś porażka obecnie jest. Jak byłem gówniarzem to studenciaki przyjeżdżali na 2 miesiące. Kiedy sam byłem na studiach czyli jakieś 6-7 lat temu byli u nas miesiąc. Obecnie praktyka trwa 2 tygodnie. Teraz pytanie czego ci ludzie mają się u mnie nauczyć przez 10 dni? No bo w sumie tyle pracują. Staram się przekazywać jak najwięcej wiedzy ale co innego opowiadanie o czymś a co innego kiedy człowiek sam zrobi-wtedy dużo lepiej zapamiętuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 niestety tak jest, kiedyś kadra nam mówiła, że odbywali praktyki półroczne i tam było wszystko plus zajęcia na morzu. Nie no ale praktyki u Krzyśka to było dopiero coś!! Pamiętasz wyjazd na Dunajec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Pewnie, że pamiętam Uploaded with ImageShack.us Ale myślę, że bardziej to zapada w pamięć Uploaded with ImageShack.us Bolki z jeziora to zajebista rzecz. Już nie moge się doczekać maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 heheh bez kitu!!! Ja zawsze jak obejrzę te nasze filmiki to leje ze śmiechu yyy..co byś mi polecił na tą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Twoją ulubioną markę Pamiętasz co tam piłeś? Uploaded with ImageShack.usBiedny Gadżet same zdjęcia z wódką mu wstawiają Ale teraz sobie wrzuciłem ten filmik jak prowadzę narrację odnośnie co polecić na tą wodę. Lałem równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 pewnie, że pamiętam:) ale sam tego nie spożywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y VgHJNCJU_U#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi