kubaS 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Pieknie Marku Moje gratulacje. Mam nadzieje, ze u mnie tak samo beda dzialac na wislane klenie, nie moge sie juz doczekac paczuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 W oczekiwaniu na sezon smużakowy zrobiłem takie perełki. Długość: niecałe 2cm. Waga: 0,4g. (woblery zrobiłem do spuszczania na znaczną odległość.). Nie są zbyt piękne, ale kleń i tak nie widzi koloru czy też wykonania, więc nie miało to dla mnie znaczenia. Grunt że fenomenalnie smużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Fajne, chociaż kotwice do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Że za duże? Dla mnie odpowiednie rybka się zatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wielkość jest ok, martwiłbym się o wytrzymałość. Przy bardziej gwałtownym braniu z powierzchni może sie okazać, że ładny kleń powygina je Tobie w chińskie osiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jakiej firmy byś proponował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jakiej firmy byś proponował? załóż gamaki lub ownery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Bez przesady z tymi kotwicami, te w zupełności wystarczą. zanim te się porozginają to Gamakatsu tej wielkości zdąży pęknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 też mi się tak wydaje, najwyżej wymienię je gdy rekordowy kleń powygina je w ósemkę hehe trzeba dać rybie szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dodam dla przypomnienia i zachęty dla tych co zaczynają Wypocinek MRz chyba pierwszy Trzymam na pamiątkę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Coś z jajem (dziękuje temu kto wymyślił ten patencik). Woblerki o wadze 1,1g. Długość: 1,6-1,8cm. Lipa + stelaż Raczej poczekam z ich testowaniem do czerwca ze względu na to że w tym czasie miałem dobre wyniki na mikro przynęty. Głębokość jaką osiągają to 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Projekt woblera sandaczowego (floating) dla kolegi z forum.Na tzw. opaski. Długość: 10cm.Waga: 6g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Bardzo fajna ta uklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jestem ojcem chrzestnym tego dziecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Podnoszę swój temacik, pierwszy w życiu łamaniec. Malowanie troszkę nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Malowanie bardzo ładne. Może tylko o numer większe kotwice w tym przegubowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Parf: Tak tak te kotwice jedynie testowe nie miałem większych pod ręką. A tutaj nowe woblerki uklejopodobne dla znajomego z przeznaczeniem do obławiania płycizn oraz zakoli w poszukiwaniu szczupaka. Zrobiłem mu dwie wersje pływającą i tonącą. Woblery 6cm. Poliwęglan 1,5mm. Drut nierdzewny 0,8mm. Wersja pływająca powinna skusić także bolenia, chciałem zrobić mu coś co sprowokuje szczupaka i rapkę. Wersja tonąca typowa szczupakówka. Agresywna szybka akcja o średniej amplitudzie pracy. Kotwice również testowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Takie dwa cukierki pod klenia dla kolegi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 .......... Klasycznie cieszą oko i podsycają wędkarską wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 2,3cm. Drewno lipa. Drut 0,8. Wiadomo na kim wzorowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Czy coś z tego będzie? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Śliczne malowanie jak praca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Praca dość mocna. W zasadzie nie zrobiłem tego woblera ani dla siebie ani dla kogoś, tak o po prostu a że chodzi i wygląda no to już jego problem. Z pewnością nie jest to wobek na rzeki, a w stawie wolne prowadzenie, najlepiej w pobliżu trzcinki. Jest to wobler pływający, praca do 50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi