guciolucky Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wygląda jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 4,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Jestem pod wrażeniem, bardzo fajne woblery i widzę że łowne a to najważniejsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dla kolegi z forum Śledzik 4cm. Modyfikacją jest grubszy poliwęglan i drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Takie badziewko sobie zrobiłem. Długość 5cm. Waga 4g. Praca - fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Bardzo fajny ) Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Takie badziewko sobie zrobiłem. Długość 5cm. Waga 4g. Praca - fajna. Masz rację niezły badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Pierwsze oklejanie folią aluminiową.Efekt jak dla mnie dobry. Traktuję to jako prototyp i już pierwsze obserwacje mam co zmienić przed całą serią. Wielkość: 9cm. Waga: 12g. Poliwęglan: 1,5mm. Stelaż z druty 0,8mm. Czy ktoś może rozpoznaje jakiej firmy są te kotwice? Kupiłem je dawno w sklepie wędkarskim na sztuki. Srebrne delikatnie przygięte do wewnątrz od kolanka, ostre i mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Bardzooo ładny wobek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jeszcze parę zdjęć woblera w pełnym słońcu. W kolejnych odsłonach boleniówki będzie zmiana płetwy. Nie będę również robił tego wgłębienia na pysku. Trochę odchudzę jeszcze ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Super woblerek na bolka.Jak zrobiłeś taką realistyczna płetewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wydruk w odpowiedniej rozdzielczości nakleiłem na taśmę dwustronną (cienką), wyciąłem i nakleiłem na korpus, jak widać lakier nie rozpuścił tuszu, lecz nie osiągnąłem zamierzonego celu, dlatego muszę coś pozmieniać, robią się już kolejne sztuki więc zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 strugaj strugaj bo pare sztuk musisz odpalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 aha chce takiego co na okregu urwalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Tobie na razie nie potrzebne już woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Zajefajne te wobki boleniowe oczami wyobrażni widzę jak przemykają na przelewach pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 To jest zwykła folia aluminiowa? Ta kuchenna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nie to nie jest ta zwykła - grubsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Rewelacja -kawał dobrej roboty normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 W niedługim czasie wstawię kilka nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Zarąbiste te boleniówki. Będą do nabycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Foto od góry, profil tych rybek mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1956 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 witam serdecznieTwoje woblery extraklasamam pytanko czy jest możliwość kupieniapozdrawiam mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kolejne dwie sztuki - zmiana rozmiaru. Długość: 7cm. Waga: 8g. W zimowych planach mała uklejka na jedną kotwiczkę, idealna na bolenie żerujące na młodym narybku. ps. szukam kogoś doświadczonego kto często bywa nad wodą i ugania się za boleniami (jeszcze ten sezon 2012). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi