obcy91 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witajcie, umordowane tuż przed ostatnimi zawodami tego roku.3cm.2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Bardzo fajne te wobki , zwłaszcza te 3 cm , okonek bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Fachowa robota ;-) Te mniejsze mają ciekawy kształt.Lubię takie których jeszcze wcześniej nie widziałem,sam robię kształty które już wymyślono-standardowe,ale czasem dłubne coś kosmicznego i przyznam,że niekiedy potrafi zaskoczyć pozytywnie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jestem bardzo zadowolony z pracy tych małych woblerów Wild, pracują na głębokości do 50cm. być może gdy ruszę z robieniem woblerów na całego wypuszczę wersję DR. Dzięki za słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Oto kolejne uklejeczki. 5,5-6cm.Waga: 5,5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Gicior wobaski Ta drobniejsza łuska jak dla mnie fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Jestem tego samego zdania, do tego mniejszego modelu zdecydowanie ta drobna łuska, większe pozostaną przy większej. Niebawem ruszę z dłubaniem większych ilości z każdego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Jestem tego samego zdania, do tego mniejszego modelu zdecydowanie ta drobna łuska, większe pozostaną przy większej. Niebawem ruszę z dłubaniem większych ilości z każdego rozmiaru.ładne naprawde ładne czekam na większe no i cięższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nowy nabytek na "Mikołaja" Dysza 0,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Następny przechodzi na aero... ehehTo powodzenia z nowym sprzętem:)Chyba na następna zimę też o tym pomyślę... pozdroKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) To już drugie aero bobesku... tylko tamto made made in china - dużo za dużo plastiku. Jeszcze dziś lub jutro wstawię nowe wypociny. Edytowane 10 Grudnia 2012 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) No i takie nowości w moim arsenale. 3cm. 2g. wolno tonące. 2-1,8cm. 1,3-1,6g. pływające. Wszystko w lipie, wszystko na stelażu. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Konkretne stado..Klenie już pyski otwierają A owady-robale wyszły super.. pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Piękne robaczki ,konkretna robota :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dzięki chłopaki, aż chce się dalej strugać Właśnie wróciłem z garażu, gdzie mam swoją szlifierkę, 20 wstępnych korpusów do woblerów 3cm. gotowe.Będą dwie wersje (taka jak powyżej) i wersja na letnie płycizny, lub na niżówkę jaka panuje w tym roku.Następne będą żuczki.Kolejny mój ulubiony, najskuteczniejszy model na wiosne, czyli "śledzik", zaraz po tym zabiorę się za woblery boleniowe 6 i 8cm.Dodatkowo w planach wykonanie ciężkiej boleniówki bezsterowej. To taki mój krótki plan na kilka tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 No tak jak ktoś miło połechce to żwawo wszystko idzie :-):-):-) każdy to lubi i miedzy innymi po to się to robi żeby się pochwalić :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba80 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Bardzo ładne wobki. Gdybym nie wiedział że są twojej produkcji, to pomyślałbym że jest to wyrób mojego znajomego Marka Wieczorka (producent słynnych sieków). Edytowane 12 Grudnia 2012 przez wierzba80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Nie ukrywam że sieki to jedne z najlepszych masowych woblerów, mam ich kilkadziesiąt, ale służą "od święta" lub na zawodach.Być może napatrzyłem się zbytnio na nie i spróbowałem zrobić podobne. "Malowanie i kształt niemal identyczny"Ale cieszy mnie to, ponieważ wychodzi na to że mam dobre oko i rękę hehe Edytowane 12 Grudnia 2012 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Kolejna seryjka 3cm. tym razem płycej schodząca.Wersje pływające i tonące. 5:5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Piękne. Takie klasyczne i schludne. Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Cała twórczość od 7grudnia w dwóch zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 No choinkę we wobki możesz ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 pogratulować precyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mała armia "śledzi" moich killerów wiosennych Wczoraj wystrugane, dziś zadrutowane i dziś jeszcze będą dociążone, powklejany drut i być może zaszpachlowane. - później już tylko z górki.Trzy warianty kolorystyczne, okoń, kleń, płoć/ukleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ładnie ci wyszły ,kształt bardzo podobny :-) wyćwiczone cięcie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi