obcy91 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Właśnie sobie strugam jeszcze 4szt. dwie polecą do Przema a reszta do pudełka.Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Takie dwie imitacje pływaka żółtobrzeżka. 2cm. z kilkoma mm.Zrobiłem sobie wersję pływającą i tonącą, którą i tak można poprowadzić smużąc lub tuż pod powierzchnia. DSCF4302a.jpgDSCF4303b.jpgDSCF4304c.jpgDSCF4307d.jpgDSCF4308e.jpgDSCF4316f.jpgDSCF4317g.jpgDSCF4318h.jpgŚliczne robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Kolejny z cyklu "zawodniczych nudziarzy".3cm.1,8g.Lipa Edytowane 3 Lutego 2013 przez obcy91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No i to jest robal że "scenka" opada.Robi wrażenie, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Samica krówki?Super realnie, żeby ci jej jakiś samczyk nie dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) No nie, miał być biegacz ale nie mogłem uzyskać fioletowego koloru na te "niebieskawe" elementy.Ładnie pracuje co jest najważniejsze, ale już koniec z robalami. Edytowane 3 Lutego 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 To super jak udało sie połączyć efekt wizualny z pracą Korpus rzeczywiście trochę inny, ale te czułki mnie zmyliły. Niedawno przeglądałem foty owadów i właśnie w/w robal pasował by wpisać owada w użytkowy korpusik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Nie jestem mistrzem w robieniu robali, są od tego inni robię je jako odskocznię od klasyków. Co wyjdzie to wyjdzie heheByl problem z jego uruchomieniem, ale kilka różnych sterów i udało się dopasować tak aby wobler "ożył". Edytowane 3 Lutego 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Genialne owady aż mi się nasuwa pytanie czy Ty jesteś Entomologiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Proszę nie przesadzać... Nie nie jestem entomologiem, kiedyś hodowałem różnego rodzaju robactwo, między innymi biegacze, kruszyce,pajęczaki itp. ale to była pasja.teraz już tylko strugam,ale nie zamierzam iść tą owadzią drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W takim razie Panie Marku jest Pan bardzo zdolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak się chce to się potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pikny robaczek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie jestem mistrzem w robieniu robali,No tu bym z Tobą polemizował, bo zrobienie takiego pancerzyka to jest najwyższa profeska i powiem szczerze że nie pamiętam żeby ktoś zrobił równie udaną imitację biegacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Wzorowałeś się na jakiejś imitacji czy ze zdjęcia imitowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dwa zdjęcia z internetu i jeden rysunek "książkowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No tu bym z Tobą polemizował, bo zrobienie takiego pancerzyka to jest najwyższa profeska i powiem szczerze że nie pamiętam żeby ktoś zrobił równie udaną imitację biegacza.Takie słowa odczytać... dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Rewelacyjny biegacz. Pięknie wykończony, detale miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Biegacz rzuca na kolana, ale te słoniki z jednogroszówką też niczego sobie. W sumie, cokolwiek ko znaczy - ale jaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 no naprawdę piekna robota:)tak patrze i myśle..że mi Pani Bozia dała 2 lewe ręce do strugania przynęt:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Haha jaja masz podpisane i dobrze, wiadomo czyje są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jaja mam podpisane ale to tak dla siebie je zrobiłem żeby nie musieć przepłacać hehe po za tym zrobione po mojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 5cm.6-7g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Fajne toto chodzi jak siudaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi