obcy91 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 będzie filmik jak tylko odwiedzę Dunajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 5cm.6-7g. DSCF4345aaaaaaa.jpgCiekawe, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Właśnie otrzymałem owe cudeńko....cóż jak dla mnie super wykonanie. Malowanie itp Jak żywa a praca ?? no cóz jeszcze nie sprawdzałem , jak sprawdze na pewno podziele sie z kolegami swoja opinią . Puki co super pozytywne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Biegacz rzuca na kolana jako wyrób rękodzielniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Marek skrobniesz dla mnie takiego robala?Jestem pod mega wrażeniem...a ta rybka może się okazać niezłym kilerem na bolka żerującego na sieczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Na to liczę wszystko będę wiedzial pod koniec sezonu. Na razie jest tylko kilka sztuk tych bezsterów. Trzy rozmiary 5,7,9cm.Przemo, niby mam przygotowane jeszcze dwa korpusy pod takiego biegacza ale na razie nie mam czasu na to, a uwierz jest to pracochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) 9cm zdecydowanie ,jak zagryzie to .................. coś ciekawego --byle za szybko nie pędziło do dna,o przynęcie mówię he he. Ja wolę te większe ,taki kompleks mam he he. Edytowane 20 Lutego 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Na to liczę wszystko będę wiedzial pod koniec sezonu. Na razie jest tylko kilka sztuk tych bezsterów. Trzy rozmiary 5,7,9cm. Przemo, niby mam przygotowane jeszcze dwa korpusy pod takiego biegacza ale na razie nie mam czasu na to, a uwierz jest to pracochłonne.W takim razie przypomnę się w Marcu bliżej sezonu robaczkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 5cm.6-7g. DSCF4345aaaaaaa.jpgCo do pracy tego cudeńka.... Wczoraj testowany na Wkrze Wobek nadaje się moim zdaniem raczej na średni uciąg ....Pieknie mocno migocze, co raz uderzony mocniejszym nurtem ucieka w sposób nie kontrolowany na bok. Dla mnie jest to niewątpliwie zaleta ponieważ zachowuje się jak prawdziwa rybka. Maleńka uklejka walcząca z nurtem zachowuje sie dosyc podobnie. Uderzona silniejszym nurtem płynie tam gdzie akurat ja zniesie. Moim skromnym zdaniem super imitacja uklei walczącej z silnym nurtem. W mojej ocenie 6+. Cos na kapryśnego bolka polującego na drobnicę w sam raz Co do skuteczności ...no cóż czekamy do wiosny Może być hicior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Odskocznia.Mała rywalizacji z kolegą, który też struga. Pomysł zrodził się na forum naszego klubu.Pierwszy raz miałem do czynienia z tego typu przynętą - slider.Ale od czego jest internet?Woblery wydaje mi się że pracują poprawnie. Zostały obciążone jak oryginał salmo.W przygotowaniu pod malowanie imitacja płoci, oklejana folią alu.Technicznie:Długość: 7-7,5cm.Waga: 15g.Drut: 0,8Caponok. 12 warstw lakieru.Przeznaczenie każdy zna.Drut poszedł w ten sposób. Edytowane 28 Lutego 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 fajne jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nowy zakup przy zwykłej taśmówce szło ogłuchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Marku Jaki to model ?? własnie mysle o czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 GUDE BTS-4000 650W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Mam jeszcze takie ustrojstwo tylko starszy model bez wałka i bez lampki. Ale teraz kupiłbym chyba już coś innego.Zdjęcie pobrane z wujka googla i cioci grafiki. Edytowane 28 Lutego 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Fajnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) W trakcie robót...mała przerwa na lunch. Pierwszy i chyba najgorszy etap za mną... Edytowane 13 Marca 2013 przez obcy91 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mniam, mniam takie obiadki to ja lubię tylko dobra panierkę musisz zrobić jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 super fota z tym talerzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Jak sprawuje się w praktyce GUDE BTS-4000 650W? Ma wyjście do podłączenia odkurzacza? Edytowane 13 Marca 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ładnie ,ładnie ,ale surówkę to można bez noża he he.Wystrugałeś towarzystwo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) joker - nie nie ma tam wyjścia pod odkrzacz, tzn. standardowa rura odkurzaczowa nie podejdzie, ale dobrać odpowiedni rozmiar rurki PCV i w to wprowadzić odkurzacz i wszystko piękne szczelne będzie. Jest wyjście pod worek jedynie."tylko dobra panierkę musisz zrobić jeszcze" taką właśnie zamierzam, dlatego zejdzie mi pewnie dosyć długo nad odpicowaniem tej gromadki... Ale najgorsze już za mną, czyli klejenie i szpachlowanie. Teraz już relaks No i modlić się aby chociaż 40szt. z tego było prima sort. Edytowane 13 Marca 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mareczku smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Dzięki Przemku już pierwsze sztuki oklejone. Ale na dziś wystarczy, pół dnia nad nimi spędziłem, szpachlowanie, szlifowanie, caponowanie, szlifowanie.Może ktoś policzy? Dostanie boleniówkę za free Przewaga jest 7,5cm. ale są także armatki wielkości 9cm.Może jakąś nazwę byście im wymyślili? Edytowane 13 Marca 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Taka będzie łuska na prawie wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi