KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) No tak woda wsio weryfikuje ,jeżeli chodzi o pracę-na pewno.Wynik nie koniecznie wg.mnie. Edytowane 24 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Dokładnie, woda wszystko pokaże, od pracy po wynik, bez niej ciężko jest cokolwiek napisać. Na pewno będą zdjęcia z ustawiania, będzie filmik, być może podwodny z pracą woblerów. Ale wszystko wtedy gdy w końcu pogoda pozwoli.Przemku, tak można. Wszystko jednak w swoim czasie. Z pewnością dla siebie będę chciał zostawić kilkanaście sztuk, resztę odstąpię kolegom wędkarzom. Edytowane 24 Marca 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 DSCF4439g.jpg Pomyłeczka, to drugie zdjęcie. Zwłaszcza ten pierwszy - cały Siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Akurat "śledzik" to w 100% mój autorski projekt. Jeśli chodzi o samo malowanie, to nie udziwniam woblerów, tak samo jak siek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Też bym z chęcią przygarnął coś pod jaśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Też bym z chęcią przygarnął coś pod jaśki.Co konkretnie by Cię interesowało, w kwietniu, będę robił właśnie kleniowo-jaziowe woblery także możesz spokojnie się podłączyć pod zamówionko. jak coś to prosze napisz pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Marek jak tam moje 3 mikruski ? Chyba nie zapomniales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Postanowiłem troszkę przysiąść przy tematyce bezsterowca.Dziś dzięki dobrej pogodzie miałem okazję go przetestować w Dunajeckim nurcie.Chciałem nagrać film z pracy woblera i nagrałem, lecz woda płynie tak mętna że nic nie widać.6cm.9g. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (...)Chciałem nagrać film z pracy woblera i nagrałem, lecz woda płynie tak mętna że nic nie widać.(...)Ale coś chyba widziałeś? Nie pytam o film, tylko "na żywca". I jak pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak ja widziałem Trochę mi przypomina to uciekającą ukleje na sprincie tzn. wobler nie ma dużych wychyleń, tylko takie drobne a częste i szybkie. We wcześniejszych modelach uzyskiwałem pracę szeroką (na zasadzie wahadłówek) która mi nie odpowiadała. Więc zmieniając całkiem kształt zrobiłem takich samych bezsterowców 6sztuk, każdy inaczej dociążyłem, i z 6 sztuk wybrałem tą najlepszą, która ładnie pracuje i lecąc nie wpada w beczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam ,ale prowadziłeś sprintem ?Czy może wolniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Średnim tempem. Przy wolnym prowadzeniu praca zgasła. Na razie ten model mi się spodobał. Jak się uporam dotychczasową robotą zabiorę się za coś do wolnego prowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Skoro przy średnim już pracował to i tak nieżle.Spróbuj ,może coś z tego wyjdzie fajnie pracującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Bolenióweczki w plenerze w trakcie ustawiania.7,5-8cm. 10g. I "moja" kochana rzeka - Dunajec! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Bolenioweczki elegancja i te oczy duze fajnie sie prezentuja , przy ustawiniu kontakt z ryba byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ojj tym razem nie Wczorajsza woda była prawie metr wyższa, płynęło błoto,korzenie, kineskopy tv, ławki, butelki, wiadra i wiele wiele innych.Dziś mimo zdecydowanej poprawy rybki nie było widać.Dziś miałem zawody. Nastawiłem się na bolenia, lecz niestety zero kontaktu nawet tego wizualnego, woda musi przestać spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Cały czas coś strugam, ale większości "wypocin" nie wrzucam.Myślę że na tych oko można już zawiesić.Pozdrawiam MRz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Fajne biegacze Marek. Jak pracują tak jak wygladają (a po boleniówkach wnoszę, że raczej tak) to klenie mają przechlapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 O matko -ale fajne:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jak zobaczyłem miniaturę tego "karalucha" to myślałem ,że to zdjęcie poglądowe czegoś co masz zamiar zrobić ,a jak powiększyłem i zobaczyłem ster to mi szczęka opadła , to fake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Marek ale poziom! Ciekaw jestem co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 robale wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Bardzo realistycznie myślę że nie jedna kobieta by się wystraszyła jak by jej to w dłoń wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Byle bez kotwicy bo by mogła sobie i komuś krzywdę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi