spidi Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 kawał dobrej roboty wizualnie powalają wykonanie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Piękne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Artystyczne wykonanie, ryby będą się mylić i atakować takie woblery w swobodnym spływie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wypociny, wypociny... A Knopfler to tylko brzdąka na gitarze Piękna robota. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Robią się pomału...Chrabąszcz majowyPływak żółtobrzeżekBiegacz Edytowane 29 Maja 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 I moja próba ciapania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Bardzo fajne robaki... będę śledził ich żywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 "chrabąszczyk" w szczególności wpadł mi w oko... wykonanie super...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Marku, ciapańce wypasione oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Mały przedsmak...Nie mogłem zdobyć piór kogucich aby wkleić te charakterystyczne czułki... Edytowane 7 Czerwca 2013 przez obcy91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 nie no,klasa "chrabole"... jak praca będzie je charakteryzować (typowy smużak czy może coś innego)..?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Majówka pływający smużak, żółty będzie pływający lecz z tendencją do pływania pod taflą, a biegacz to już samo dno Jutro zdejmuję resztę z suszarki, wkleje stery i wstawię zdjęcia. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 super,tylko pogratulować takiego realistycznego wykonania... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 bardzo ladny chrabaszczak wyszedl ale jak napisales ze to maly przedsmak to dawaj szybko danie glowne bez tych czolek jest bardzo realistycznie zreszta wszystkie woby bardzo starannie zrobione temat bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Chrabąszcz majowyBiegaczPływak jeszcze nie ustawione bo woda na Dunajcu szalała, ale w weekand myślę że uda się to zrobić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Są przekapitalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jak dla mnie,to najlepiej wykonane robale jakie ostatnio widziałem,są perfekcyjne.kozaki.Jeżeli cos będzie do kupienia to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Nic tylko pogratulowac mega wobki robactwo piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Marek,napiszę tylko jedno zdanie...ładniejszych czyt.piękniej wykonanych chrabąszczy jeszcze nie widziałem... to znaczy widziałem,w maju na dębie siedziały i pod latarnią w nocy latały... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Robactwo extra liga. Nie masz w tym za bardzo konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Ok, wyskoczyłem ustawić smużaki. Co moge powiedzieć, konstrukcja ich nie pozwala na prowadzenie w mocniejszym nurcie. Odnóża powowdują chybotanie się przynęty a w rezultacie wyskakują nad wodę.Natomiast tam gdzie mają być stosowane czyli w leniwym nurciku i pod nawisami drzew, w małych zatoczkach, zawirowaniach zwanych cofkami będą perfekt. Owady w naturze raczej unikają mocniejszego nurtu szukając wolniejszych miejsc które mogą dac im szansę na wydostanie się z wody, po za tym na nurt są inne woblery.może lepsze byłyby bez odnóży wtedy szły by stabilnie w nurcie. Może zrobię jeszcze kilka kiedyś Edytowane 14 Czerwca 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Kombinuj, kombinuj...z doświadczenia wiem, że i na szybszych miejscówkach ładny kleń lubi zassać owadopodobnego smużaka. I nie zastanawia się 'czy ten robal nie powinien czasem pływać na spokojniejszej wodzie?' Fajnie, że piszesz jaką mają pracę i gdzie się sprawdzą - każdy, komu wpadną w oko będzie wiedział czy u niego dadzą radę. Żóltobrzeżek i biegacz dla mnie to po prostu perełki. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Gruzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Prze realistyczne chrabąszcze!Mega!Co do samej możliwości prowadzenia w szybkiej,czy wolnej wodzie,moim zdaniem na szybkim uciagu to kleń nie za bardzo sie przygląda jak TO co zjada wyglada,gorzej na wolnym właśnie,gdzie często gęsto takie idealne odwzorowanie oryginału może dać niezłego klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Marek, odświeżę ci trochę wątek Dzięki za Twój wkład do tablicy z rękodziełami na zawody "Drapieżnik Warty 2013" Więcej szczegółów w moim wątku i w relacji na stronce klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi