mifek Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jak mawiał mój kolega w pracy: OJJEEEEEEJJJJJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Distal mnie zawiódł jeden raz,wkleiłem całą seryjkę i po ustawce wszystkie stery wyleciały.Myślałem,ze po prostu dałem złe proporcje,więc jeszcze raz wkleiłem i to samo.Pewnie klej się przeterminował,albo coś w tym stylu,wcześniej było zawsze spox.Teraz stosuje UHU 300kg.IMO niebo a ziemia,porównując te dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Super, bardzo fajnie uchwycony charakter gatunków! To jest od początku do końca ręczne malowanie, czy też malowane po naklejonym wydruku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Druga opcja. Wydruk a później uwydatnienie wg. najważniejszych szczegółów. W głowaczu musiałem domalować grzbiet aby łączył się z bokami i dość wyszło. Nie wykluczam że kiedyś spróbuję od A do Z namalować.Na zdjęciach nie bardzo widać, ale wypukłości uwydatnionych szczegółow, plamek,skrzeli powodują w realu efekt 3D, dzięki wydrukowi który znajduje sie pod spodem bardzo fajnie to wygląda. Edytowane 22 Listopada 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Eeeee, wyydruuk...Żartowałem Świetnie wyglądają. Aż żal "psuć" woblera, coby ster mu włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Efekt 3D widać Wydruk widać na głowaczu - na pyszczku głównie. Co nie zmienia że wyglądają bardzo super, bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dobra na czym stoimy teraz 10sztuk smużaków z czego kilka dla kolegi z forum Kształtki na strzeble 6cm, strzeble 4,5cm, głowacza 6cm przygotowane, oraz dorobię jutro kilka cierników. Dziś zdjąłem z suszarki kiełbie i ślizy, oczyściłem oczka i spoczywają w s'pokoju aby lakier ładnie odparował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Fajniutkie wobki, bardzo dobry efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dzięki Pawle, usłyszeć to z Twojej strony bardzo miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Głowacz fajny ale Strzebla to wyszła oszałamiająco realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 No to mamy cierniczka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 No i ciernikiem mnie zabiłeś , Będziesz się tłumaczył mojej córce . REWELKA :lol: :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Heheheh malowanie malowaniem ale że tak powiem uchwycona została ciernikowatość ciernika :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Co masz na myśli Kielo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) No że wygląda jak ciernik ,bardzo dobrze uchwycone podobieństwo do tej rybki :-)Znaczy podoba mi się bardzo :-). Edytowane 29 Listopada 2013 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Uhuhuuu - cierniczek ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Z tym ciernikiem to pojechałeś po bandzie Na pewno było przy nim dużo roboty, ale efekt jest powalający. Osobiście nie zabrałbym go na rybki z obawy o zerwanie hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 tylko troche blady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Właśnie dlatego fajowy że bladawy :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Czy ja wiem :-? chciałbym aby zaświeciło słońce na dworze aby uchwycić jak się błyszczy (u mnie mówi się na "polu" ale zważywszy na to że jest to forum niech będzie "dworze" ). Edytowane 29 Listopada 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Teraz już niekaleczyłbym go żadnym sterem tylko w ramke i na ściane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Ster otrzyma jak dobrze lakier odparuje. Nie lubię wstawiać sterów na świeżym woblerze, musi minimum 3 doby przeleżeć najlepiej w temp. 20+. Edytowane 29 Listopada 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jakbyś miał takowego na zbyciu to chętnie bym przytulił do piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) No nie wiem nie wiem hehehe znacie jeszcze jakąś rybkę którą mógłbym spróbować wykonać? Edytowane 29 Listopada 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 znacie jeszcze jakąś rybkę którą mógłbym spróbować wykonać?chcesz opcję trudną czy łatwą?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi