obcy91 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 KiełbieŻaby 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kiełbie rewelka, a co do tych drugich to.... z pewnością żadna ryba nie puści im przepłynięcia płazem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kiełbie rewelka, a co do tych drugich to.... z pewnością żadna ryba nie puści im przepłynięcia płazem Pride, jest Twoim fanem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Yep, strasznie podoba mi się malowanie kol. @obcy91, staranność wykonania woblerów, oraz to, że w wątku zawsze można znaleźć coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Hehe oj chłopaki chłopaki robię to co hmm kocham (?!?!) no czasem nienawidzę i ciągle jestem zaskakiwany przez samego siebie i rzeczy które można zrobić własnymi "ręcami" . Edytowane 1 Listopada 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Kiełbie jedne z najładniejszych, jakie miałem okazję oglądać na tym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Czemu brak fotek nowych wobków coś temat zastany wiosna sie zbliża chciałbym uzupełnić pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Kiełbie jedne z najładniejszych, jakie miałem okazję oglądać na tym forum. A ten delikatny akcent błękitu perfekcyjnie zgrany z całością Najładniejszy Edytowane 30 Stycznia 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Witam ponownie, musiałem odpocząć od forum Cux - 3,5-4cm.Oraz sprawdzona konstrukcja otrzymała nóżki z gumek.Chrabi - 2,5cm.Chrabi - 3cm.A nawet już w tym sezonie pomalutku zaczynają zagryzać. W pyszczku cux. Edytowane 13 Marca 2015 przez obcy91 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 U mnie już jakieś dwa tygodnie temu zaczęły wyłazić ,zaczęło się ,w tym roku 60+ i nie ma bata :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Życzę Ci tego Tomku jak i wszystkim pozostałym goniącym tą piękną sportową rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Zajefajny ten "cux",są na sprzedaż? Edytowane 13 Marca 2015 przez Perez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 zapraszam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Zielono mi A tu troszkę pstrągowo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie no teraz to mi szczęka opadła. Muszę mieć zielonego,złotego i srebrnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wezmę i ja po jednym 'CUX' na testy , srebny i złoty , jak jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 mam pewne skojarzenia jak je pierwszy raz zobaczyłem, po za tym świetna robota super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Krótki filmik z pracy klenióweczki. (HD). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Wykończyłem to co było do wykończenia. Edytowane 24 Marca 2015 przez obcy91 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Świetnie! czekam na pw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mam i ja Teraz testy nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Do mnie też doszły,pierwsze wodowanie w stawie potwierdza bardzo ciekawa pracę" cuxa" . Edytowane 27 Marca 2015 przez Perez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Staw a rzeka to dwie różne wody. Ale ciesze się, że dotarły szybko do Ciebie.Czekam więc na jakieś zdjęcia rybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Naturalnie staw to nie rzeka.Ale grzechem było by nie zobaczyć jak pracują nawet w stawie .Fotki będą jeśli rybki dopiszą,na co liczę i czego wszystkim życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi