obcy91 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 55cm. kolegi Perez .A ja uzupełniam braki i czekam na stery od Konrada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 piękny kluchon !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert0304 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wczorajszy amator „ cuxa ” . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Piękny klusek , cux powoli robi się bezkonkurencyjny :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ajajaj! Piękny kleń!Muszę czekać na stery od Konrada oraz na tarcze do drewna. Takie zdjęcia mobilizują do pracy. Sam zaczynam mieć braki w piórniku, szczególnie naturalnych uklejek, więc niebawem ruszam z seryjką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Moje przeczucia co do CUX-a były jednak trafne Grube klenisko , prawie jak sazan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wczorajszy amator „ cuxa ” .18,042015.jpgŁadniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu71 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witaj Marku.Pamietaj o mnie przy nastepnym projekcie Cukiereczkow.Pisze sie na cztery,w kolorach,w ktorych lubuja sie Kleniozaury.Pozdrawiam Grzegorz Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam, troche zaniedbałem temat - praca.Wrzucam kilka zdjęć z ostatniego czasu. Woblery boleniowe w trakcie roboty, niestety na 1-go maja nie będą gotowe:( Cuxy dziś szlifowane, jeszcze sporo roboty przy nich. Kolega wczoraj przysłał mi zdjęcie (robione telefonem), z moim prototypem woblerka pod klenio-jazie 2,5cm. Bez jaja:) Oraz zdjęcie od Szymka z nowym PB Pstrąga potokowego 53cm. Niebawem kolejne zdjecia, zbliża sie weekand wiec podgonie prace. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Marku co to za folia na pierwszym foto? o ile mozna zapytac oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 O ile można, to odpowiem za autora wątku . Jest to typowa folia stosowana w pakowaniu produktów spożywczych np. jogurty, wszelkiego rodzaju masła, margaryny itp. sa tym oklejane. Wystarczy po otwarciuoderwać folię, dobrze odtłuścić i gotowy materiał na wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Grześku Hmm no tak blisko prekursora mieszkasz a nie wiesz jaka folia Robert ma racje i nie będę powtarzał po nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 W dodatku jedna folia (od margaryny) a dwa kolory, z jednej strony złoty z drógiej srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A która to margaryna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nie wszystkie są niestety takie dwustronne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Zabawiłem się kiedyś w takie margaryny, zainspirowany oklejankami @WOBLER W1 chyba RAMA wtedy miała srebrno-złotą folię.Czym kleisz? Ja jakiś szewski klej stosowałem. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Klej polimerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja przez 4 miesiące gromadziłem folie z margaryn i teraz zacząłem używać- muszę przyznać, że kapitalny materiał do ważniejsze o niebo łatwiejszy niż klasyczka foli alu- śniadaniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Marek, wzięło mi się na wspomnienia i mam jeszcze jednego mojego "zabytka", ale nie chciałem Ci śmiecić i se w wątku "eksponat" wstawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Halo ,jest tu kto... Marku ,jak tam stoisz z wobkami? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Jestem jestem mało czasu, coś tam się skrobie, coś się lakieruje, coś "finiszuje".Jak już mieszać style to dorzuciłem jeszcze motyw z Sendali, zresztą bardzo przydatny.Cux Edytowane 14 Maja 2015 przez obcy91 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ladne stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dzieki. Jeszcze miesiąc, dwa i smuzaki zaczną byc mniej skuteczne, pojawi sie narybek, co za tym idzie na agrafkę wrócą cuxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Będąc nad wodą pozwoliłem sobie na małą sesję Cux'a. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Cukierki miód malinowe ,moje pudełka będą niebawem zasilone! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi