geciu71 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Marku Wszystkiego Naj-Lepszego!!!Pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Spełnienia marzeń, zdrówka i wszelkiej pomyślności w życiu osobistym, zawodowym oraz wędkarskim oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Sto lat!I żeby Ci marku często brały 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Marku, ostatni mój wypadzik na klenie stał pod znakiem Cuxa Sporo brań, parę rybek wyjętych - dopóki nie został na jakimś kołku Dobrze że mam jeszcze jednego w zapasie Zdjęć brak bo rybki wielkością nie powalały - ale to takie łowisko gdzie 40 to już wyczyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jak to teraz w modzie OMG jak dawno mnie tu nie było muszę przyznać, że nawet nie widziałem życzeń od Was koledzy! Przepraszam! Ale bardzo dziękuję! Nie odwiedzałem tematu bo też nic specjalnego nie tworzyłem, a wręcz przeciwnie dopadła mnie jakaś "chandra" antywoblerowa. Zdarza się podobno.Od pewnego czasu nie kombinuje i nic nie zmieniam, praktycznie jak siadam do strugania to na okrągło Cuxy - lubię ten wobler. Udana konstrukcja. Cux dla przypomnienia to moja RealLure 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Tu taka nowość.7cm. pływający 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 A więcej i częściej tu https://www.facebook.com/wobleryMRz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Super. Na prawde przyjemnie się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Niestety na jakis czas uciekam z lurebuilding'u. Moze kiedys do tego wroce lub jak bedzie wiecej czasu. Pozdrawiam wszystkich i zycze owocnych struganek! Edytowane 15 Grudnia 2015 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Niestety na jakis czas uciekam z lurebuilding'u. Moze kiedys do tego wroce lub jak bedzie wiecej czasu. Pozdrawiam wszystkich i zycze owocnych struganek! Marku nie chce mi się wierzyć w to co czytam.... to nie 01 kwiecień przecież....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Niestety na jakis czas uciekam z lurebuilding'u. Moze kiedys do tego wroce lub jak bedzie wiecej czasu. Pozdrawiam wszystkich i zycze owocnych struganek! Marku, oby Twoje plany i marzenia się ziściły. Myślę, że nie tylko ja będę czekał na Twój powrót. PS.Nie każ czekać zbyt długo. Wiecznie żył nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 A tak właśnie ostatnio się zastanawiałem co u Ciebie Sezon burzowy się skończył to już całkiem znikłeś...Jak byś przypadkiem coś zmajstrował, to wstaw w wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Na pewno wstawię mam nadzieje, że pod moją nieobecność temat nie zniknie. Byłoby szkoda takiej "historii" . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 7 strona ulala!Kącik adoracji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Boleniowe o nazwie Kox/Koxy/Kox"iki itd. 7cm - 8g. (cięższych nie robię bo wolę podejść dziada niż miotać metrasami).Podobna "hoistoryja" jak z Cux'em. Poszukiwania własnego stylu, czegoś co wpada mi w oko czyt. podoba się twórcy! To najważniejsze. I tak pojawił się właśnie Kox.Nie skończone jeszcze! czekam na stery.Można powiedzieć boleniówki wersja testowa - w trakcie tworzenia, malowania itd. zrodziły się poprawki, modyfikacje, które znajdą swoje miejsce w kolejnej partii. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez obcy91 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Super wyglądają! Trzeba tylko uważać zeby płetwy nie przygasiły zbytnio pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie gaszą sprawdzone po za tym to nie są zwykle płetwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 To pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie jeden bolek wciągnie Koxa nosem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Mam taka nadzieje misz masz Edytowane 10 Stycznia 2017 przez obcy91 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Fajny powrót wobki wiadomo... a I miniwarsztacik elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dzięki Pawle .Rozpoczynam dziś kolejną serie boleniowych, co by w marcu nie siedzieć i nie strugać, tym razem Kox'y będą już w poprawnym designie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Kto rano wstaje ten....maluje.Część ławicy Kox'a boleniowego po lekkiej zmianie design'u oraz jednej zmianie mającej wpływ na pracę.Może macie ochotę się pobawić i zgadniecie 3 zmiany? Dla zwycięscy jeden Kox Dodam, że zmiana, która ma wpływ na pracę, nie jest widoczna na zdjęciu, po prostu musicie zgadnąć - każdy ma tylko jedną możliwość podania swoich propozycji. Dodam jeszcze, że jedna ze zmian jest widoczna od razu, druga dla spostrzegawczego oka i jest to można powiedzieć detal.Nowy KoxStary Kox Edytowane 18 Stycznia 2017 przez obcy91 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 :-) Płetwa dolna ,gruba dupa :-) ,obciążenie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi