obcy91 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jeszcze kilka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Troszke chrustu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Jak chodzę te rybki ? masz może jakiś filmik ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Niebawem wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) W weekand nad wodę ustawić towarzycho. Edytowane 2 Lutego 2017 przez obcy91 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 no ładnie tego narobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jest wena są woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dobrze powiedziane fajna armia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja za nic tej zimy nie mogę złapać weny, wczoraj usiadłem i po godzinie rzuciłem wszystkim. Czekam dalej na wenę.ps. będziesz miał czym nęcić Marku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Tak to juz jest Pawle, bez weny lepiej nie podchodzic do drewna bo zle sie to konczy niestety. Czasem trzeba odpoczac. Sam miewam takie akcje, ze sie nie chce, ze nie wychodzi. NORMA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Odbiegłem od mojego stylu, wariacja na temat kiełbia i śliza. W temacie śliza popłynąłem, ale kiełb wydaje mi się ciekawy :?Zrobiłem je dla kolegi na pstrągi w zamian za "dostarczenie" mi sreberek potrzebnych do oklejania Cux'ów KiełbŚliz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 i jeden i drugi bardzo fajny uwielbiam takie ''papraniny pędzelkowe" w końcu ryby też nie są ubarwione jak od linijki nie próbowałem jeszcze tak malować ale może kiedyś chyba nie mam do tego ręki za papraniny się nie obraź bo ja tylko tak nazywam takie malowania są super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 bardzo fajne łamańce i malowanko mi sie podoba bardzo,czego te stery takie obcięte kwadratowe bo widze ze wklejone pod drobniuśką pracechyba zeby bardziej je rzucało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Takie sobie wymyśliłem to są od moich Cux'ów były rożne stery ale najlepsza prace mają na tych jak to nazwałeś "kwadratowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Mały, nowy pomocnik - Odi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Utwardza Ci lipę ząbkami, czy robi wstępną obróbkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Pewnie to i to może być ciekawie z nim podczas wypadu na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Eee na pstragi to on jeszcze nie pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nowy kolorek wpada do palety Cux'ów -ukleja-kleń-płoć-różanka-ukleja Green grass-ukleja Night blueJestem w tracie przygotowań całkiem nowego modelu woblerka na klenio-jazie, ale o tym następnym razem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A i udało się w końcu dostać to co trzeba! Myślę, że wiadomo o co chodzi Szukałem, zamawiałem, kupowałem różne...do dupy.W końcu boom i jest teraz jeszcze zapodać 0,6mm i będziemy działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Gzie taką wytrzasnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Wszyscy maja cuxy!Mam i ja.Co prawda uzywane,ale jakschodza jak swieze bulki ... Edytowane 15 Lutego 2017 przez TOMIS1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Kiełb i śliż pomalowany super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Takie robactwo dla kolegi, moze się ujawni...Jacku ? Jedne prawie 3cm. drugie 2cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi