MANTHEO Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Żeby kózka nie skakała, wykończona już została Kapitalna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nie wiem jak pedzlem mozna takie efekty osiagnac zaczynalem od pedzla ale nie potrafe za nic .Bardzo ładne malowanie gratuluje talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Bardzo fajowe malowanko :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 W końcu uczył mnie fachowiec )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 :-) a jak tam one pracują Marku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Pływak żółtobrzeżek 3,5cm.wyslać1.jpgNiesamowity. Szkoda, że nie miałem takiego w pudełku ganiając za kleniami po Drwęcy. Oj życie stałoby się prostsze. Genialna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ku mojemu zaskoczeniu okonie na moje oko pracują na Y, na pewno nie zwykły X.Tak jak rozmawialiśmy na pw - wiesz jak one są robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 I gicior ,grunt żeby było tak jak się chciało żeby było hahaha :_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Dla kolegi, okoń i płoć.8cm. 12g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Marku to te dla mnie? Jakbyś widział jakiego karpia zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Tak dla Ciebie, zostały mi te małe do wykończenia. Zajmę się tym jutro. W tym. tyg. będziesz miał je u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 co sadzisz o takim oklejaniu ?kiedys szukales malych blach obrotowych>mam 2 szt wielkosci 00 takie stare,miedzane.kotwiczki do wymiany,ale reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Odskocznia....cdn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Mikrus ochrzczony jako ATOM Przez Piotro Dziaduriego = pozdrKleniowe 3,5cm. i 2cm.Boleniowe dla Siwego 7cm. (kotwice testowe) Edytowane 25 Października 2014 przez obcy91 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No i skurczysyn nie wytrzymał do końca ustawiania.... (65+) miła niespodzianka = przetestowany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Podbierak skończony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Cześć! Jakie wymiary ma obręcz podbieraka? Siatka jest nylonowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tak nylon.Wymiary obręczy to:A - 38cm.B - 28cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ale fajowy podbieraczek ,z czego obręcz zrobiłeś ,jakaś sklejka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Sam kleiłem, dąb i buk buk został bejcą nasączony. Edytowane 25 Października 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Atom wygląda zachęcająco ale klenióweczki zdobienie przypominające Widły ale takie właśnie lubię najbardziej delikatne gustowne i ma to COŚ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 E tam, Atom brzydki ale klenióweczki świetne! Jak śmigają? Bardzo mi się podoba Twój styl zdobienia/malowania - to podkreślenie pokryw skrzelowych, duże oko, proporcje... super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ładne bananki-oklejanki.Zrobię miejsce w pudełkach.Jutro może ochrzcze okonia i ploteczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Z woblerów J.Widła tylko mają wspólne sreberko, ma fajną fakturę oraz jest grube i dobrze się formuje.Co do pracy hmm nie będę pisał dla mnie wreszcie ideał pod klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Boleniowe dla Siwego 7cm. (kotwice testowe)10612596_533103810160249_983038743059782564_n.jpgWielkie dzięki . Takie lubię. Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi