Małkociniak Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Szukam kogoś z kolegów po kiju w pomocy ogarniecia zakupu sprzętu w UA i ewentualnej wysyłce. Ewentualne info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Cześć , mam znajomego z Ukrainy co jakiś czas jeździ na Ukrainę . Jeśli to nie jest pilny temat to myślę że będę mógł pomóc. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 U mnie dziewczyna jedzie na weekend na Ukrainę i wraca w przyszłym tygodniu. Daj znać na priv, zapytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Szukam kogoś z kolegów po kiju w pomocy ogarniecia zakupu sprzętu w UA i ewentualnej wysyłce. Ewentualne info na priv.Nie wiem co tam potrzebujesz ale napisz do użytkownika @turik http://jerkbait.pl/user/58248-turik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Nie wiem co tam potrzebujesz ale napisz do użytkownika @turik http://jerkbait.pl/user/58248-turik/ dokładnie kolega @turik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 mi bystro ogarnàł zakup Sergey Karakay z faceboka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 dokładnie kolega @turik Próbuje się z kolegą turik dogadać, idzie tjak po grudzie, myślę że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Kolega Roman spoko gość tylko po prostu chyba nie ma czasu tu częściej zaglądać przez co trzeba dłużej czekać jak odpisuje itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Myślę że dzięki poradom kolegów uda się.W/g zapewnień Romana zamówienie w trakcie realizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Kto pomoże w zakupie windy Stronger na Ukrainie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) ... Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi