Ostatnio odwiedziłem stronę hummingbirda i natknąłem się na nowość która jeszcze chyba nie dotarła zbyt daleko.
Lowrance chyba jeszcze nie ma odpowiedzi ale szykuje się niezła batalia.
Nigdzie żadnej daty, na razie zapowiedź, ale już wygląda bajerancko. Szczególnie możliwość ograniczenia takiego sonaru do wąskiego stożka (np na wprost łodzi)
Na pierwszy rzut oka wydaje się że to rozwiązanie mechaniczne i w tym uchwycie jest po prostu obrotowy przetwornik (nawet wspominają że jego praca jest cicha).
Całkiem fajnie że będzie kompatybilne z seriami 798 (chociaż pewnie tylko z wersją HD)
Pytanie
marviz
Witam,
Ostatnio odwiedziłem stronę hummingbirda i natknąłem się na nowość która jeszcze chyba nie dotarła zbyt daleko.
Lowrance chyba jeszcze nie ma odpowiedzi ale szykuje się niezła batalia.
Nigdzie żadnej daty, na razie zapowiedź, ale już wygląda bajerancko. Szczególnie możliwość ograniczenia takiego sonaru do wąskiego stożka (np na wprost łodzi)
Na pierwszy rzut oka wydaje się że to rozwiązanie mechaniczne i w tym uchwycie jest po prostu obrotowy przetwornik (nawet wspominają że jego praca jest cicha).
Całkiem fajnie że będzie kompatybilne z seriami 798 (chociaż pewnie tylko z wersją HD)
W każdym bądź razie wuala:
http://www.humminbird.com/360Imaging/
Top użytkownicy dla tego pytania
27
11
6
6
Popularne dni
29 Cze
12
17 Sty
11
23 Kwi
11
27 Lut
10
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 27 odpowiedzi
Pietruk 11 odpowiedzi
Gregmegabass 6 odpowiedzi
wuran 6 odpowiedzi
Popularne dni
29 Cze 2019
12 odpowiedzi
17 Sty 2020
11 odpowiedzi
23 Kwi 2021
11 odpowiedzi
27 Lut 2020
10 odpowiedzi
Popularne posty
Pietruk
Niechętnie to piszę , ale uważam zupełnie inaczej. Realizacja gwarancji poza Polską jest zdecydowanie lepsza. A wysyłka za granicę wielokrotnie może pokryć zysk jaki mamy kupując poza PL. Choć są też
Koza11
W zasadzie to jerkbaitowy projekt- @ Siarq, @ Dano i @ Wuran - sprzętowo- ja w charakterze obsługi Może komuś, kto zastanawiał się nad tym sprzętem będzie to pomocne.
Koza11
Najlepszy dotąd materiał o M360- fiński Normark nadaje.
Opublikowane grafiki
93 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi