amaru Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam:) Sezon szczupakowy dobiegł końca i czas uzupełniac braki w pudełkach sezon był w miare udany jak na czas którym dysponowałem nie było zadnych zyciówek pewnie przez to ze odre odpusciłem w tym roku jak sie urwie jakis urlop to w styczniu moze sie skoczy na Parsente do Kołobrzegu a tak to pozostaje czekac na pierwszy lód i oczekiwac wiosny:( W ostatni dzień łowienia mógł byc bardziej udany bo miałem na kiju dwie osiemdzisiątki,ale jaki by nie był to komplet był rewelacja tej jesieni jak dlamnie był Slider,fatso i Alga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ...Odra.......Kołobrzeg... amaru jeśli to nie tajemnica: skąd jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ...Odra.......Kołobrzeg... amaru jeśli to nie tajemnica: skąd jesteś????Z woj. Lubuskiego! Nowa Sól nad odra do odry mam 500m do kołobrzegu 300km!heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 bardzo fajny teren do łowienia duzo jezior, odra, starorzecza i wszedzie blisko do morza ok 3,5 h jazdy no i w góry z 2,5h! brakuje tylko medalowych okazów lecz na odre nie mozna narzekac bo łowia sumiarze okazy od 10kg do 38 takie do 10 to chleb powszedni kolega sandacza złapał miesiac temu 8kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 a już mi coś zachodniopomorskim jechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 A ja w tej zagadce stawiem na woj. lubuskie lub dolnośląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witaj amaru- ziomku.Zagadka była prosta, bo chyba tylko w okręgu zielonogórskim sezon na szczupłego kończy się w listopadzie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 heh jaka tam zagadka oj skonczył sie skończył ale w gorzowskim jeszcze mozna łapac słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Smaczek gdzie łowisz? bo ja w tym sezonie objezdzałem zabory i dąbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 @Amaru, witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 SLIDER to SLIder a na popery lowisz??na mojej wodzie sa lowniejsze od woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi