Skocz do zawartości
  • 0

Warszawska Wigilia Wędkarska.

argrabi

Pytanie

Zbliżają się najradośniejsze święta w całym roku, w związku z tym w piątek 15.12.2006 r. w klubie przy sklepie Jerk w Warszawie, przy ul. Twardej odbędzie się po raz kolejny Zapraszamy wszystkich chętnych, którzy mają ochotę przełamać się opłatkiem.

Na pewno nie zabraknie rozmów o rybach, przynętach, zanętach i wszystkim, co dotyczy naszego hobby. W zacnym gronie podsumujemy sezon 2006 i podyskutujemy o przyszłym. Prosimy by każdy, kto przybędzie na Wigilię, do dnia 12 grudnia wpisał się na listę, aby właściciele lokalu wiedzieli na ile osób przygotować zastawę (za przygotowanie zastawy i rezerwację lokalu płacimy po 10 zł od osoby).

Wzorem pierwszych Pogawędkowych Wigilii, przynosimy po jednym wigilijnym daniu (najlepiej przygotowanym własnoręcznie). Danie, które ze sobą przyniesiemy też najlepiej wpisać wcześniej na listę, byśmy nie jedli tylko karpia w galarecie

Wszelkiego rodzaju napoje będą dostępne w barze i kupujemy je tylko na miejscu.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

hmmm, gdybyście nie byli takimi ortodoksami (choć dobrze, że jesteści) to na stole mogłyby się pojawić Rognisa sandacze w galaracie z Wisły, Mifka szczupak faszerowany z okolic Zalewu, okonie w zalewie od kolegów z naszego Zalewu, wędzone pstrągi Baloo z Piaseczna, no i bolenie, ale te to tylko długo moczone w mleku jak mnie kiedyś poinformował, nie wiem tylko po co, jeden z dziadków-grunciarzy. Mapa geograficzno-kulinarno-wędkarska Polski. Tylko trzeba byłoby zaprzyjaźnić się z forum karpiarzy, dzwonki z takiego powiedzmy 25-kg... :mellow:

• 0

@Argrabi,

chyba nie napisałeś godziny spotkania :D

Przejrzałem swój post dokładnie i z całą odpowiedzialnością stwierdzam, ze nie chyba, ale na pewno nie wpisałem godziny startu. Pewnie będzie to - jak zwykle - 17:00. Potwierdzę, jak mi to Główni Organizatorzy potwierdzą..

A niejako dla zachęty - relacja z zeszłorocznego warszawskiego wędkarskiego opłatka...

• 0

@Argrabi,

chyba nie napisałeś godziny spotkania :D

Przejrzałem swój post dokładnie i z całą odpowiedzialnością stwierdzam, ze nie chyba, ale na pewno nie wpisałem godziny startu. Pewnie będzie to - jak zwykle - 17:00. Potwierdzę, jak mi to Główni Organizatorzy potwierdzą..

A niejako dla zachęty - relacja z zeszłorocznego warszawskiego wędkarskiego opłatka...

Początek imprezy o godzinie 17, przy czym oficjalny start (czyli przełamanie się opłatkiem) nastąpi o godzinie 18.

Bardzo liczymy na przedstawicieli portalu Jerkbait.pl.

Tutaj jest link do wątku na PW dotyczacego Wigilii.

Prosimy o dopisywanie się (czy tutaj, czy na PW) zgodnie z prośba Organizatorów.