Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Buszmenek Opublikowano 4 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Moje 4 kilo szczęścia 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) W końcu jakiś odważny Fajna !napisz coś o przynęcie.. spin, mucha? Edytowane 4 Lutego 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Jaka tam odwaga szczęście mi dopisało a tematu nie ma . Rybka złowiona na spinning niestety wolał bym na muchę.Przynęta testowa zrobiona na życzenie od Tomasza G. WobleryTG Spód woblera został pomalowany farbą uv po podświetleniu wygląda tak Edytowane 5 Lutego 2019 przez Michal Flyfishing 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzisiaj pięknie obdarowały nas plaże Bornholmu. Ogólnie wyniki są bardzo słabe. Jest wiele ekip z Polski, wszyscy narzekają. Ja miałem 3 dni bez ryby. Dzisiaj udało się znalezc trocie i pięknie połowić, z kolegą złowiliśmy 7 dobrych srebrniakow. Godziny walki z falami wynagrodzone ???? Nie wiem czy dla innej ryby zniósł bym takie warunki Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez DAWIDspinn 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi