MaciekWwo Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Cześć! Z głębi serca apeluję o pomoc Andrzejowi. Lektura nie zawiedzie Was na pewno! https://www.facebook.com/andrzej.konowrocki.94?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARAD-bMZphHU0-BbeoeWtW7cNQ03wtAqNzaQM1wrSNxkQb_C4uSYQBIDuhNOsVT62Y_8hoJ4ZrrU7L9k&hc_ref=ARTMauYylaD5e9JXJ0fFl67cI5WoAKIml3lhEXWOPxm-XBzsFbI06CgY8co56fBytHE&fref=nf Pozdrawiam MN Edytowane 4 Lutego 2019 przez MaciekWwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Niestety nie mam FB. Możesz opisać co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Zdrowotnie niedomaga i prosi o pomoc.Cyt:PROŚBA O WSPARCIEOd kilku miesięcy przechodzę trudny okres w swoim życiu. Borykam się z chorobą żołądkowo-jelitową. Nie mogę normalnie funkcjonować i zarobkować. Proszę więc Was o pomoc. NIE CHCĘ JAŁUMUŻNY, ale możecie mi pomóc wspierając mnie finansowo poprzez zakup moich książkowych wydań "Wędkarskich Notatników"Bardzo na Was liczę !!!Kontakt E-mail: andrzej-konowrocki@wp.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dzięki za wrzucenie myślę, że warto pomóc, a i lektura pewnie będzie wyborna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Dzięki za wrzucenie myślę, że warto pomóc, a i lektura pewnie będzie wyborna.Też tak uważam ,wysłałem email. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Już są u mnie . Warto wspomóc Andrzeja. Edytowane 14 Lutego 2019 przez Banjo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Przeczytałem "Wędkarskie Notatniki" i muszę przyznać, że Andrzej w bardzo ładny sposób opisuje to, co w naszym hobby liczy się najbardziej. Kontakt, obcowanie z przyrodą i do tego okraszone ładny zdjęciami. Andrzej głównie opisuje wyprawy pstrągowo-trociowe, swoje wygrane i przegrane potyczki. Bardzo zachęcam do kupna Jego książek. W Andrzeju znalazłem bratnią duszę. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Gdzie można nabyć ten notatnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Gdzie można nabyć ten notatnik ? Napisz do Niego maila, jest powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi