intoxication Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Witam. Czy ktoś wie coś więcej na temat ww patyka ? Np czy są to wklejki czy nie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Już pisalem o tym w wątku o supra spin. Mam nawet odpowiedź od jaxona (wysyłałem maila) wyklejki to tylko wersje do 7g Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Dzięki. A nie wiesz o co chodzi w patyku 2m do 6g? Długość transportowa 1.75 a jest w 2 kawałkach . Czyżby łączenie przy dolniku ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tak, blank w jednym kawałku wpinany w dolnik.Dostępne będą w sklepach przełom kwietnia/maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Oglądałem na targach. Fajne kijki, tylko nie rozumiem po co robić 2 niemal identyczne kije chyba 2 i 2.05, jeden do 5 g, drugi do 6 g, które chyba niczym się nie róźnią tylko 3 cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Kurcze, Jaxon wzoruje się na modelach Toyoty Czekam na Corolle i Celice. Za rok Brabus i S600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Odnośnie wklejek. Witam. Blanki w tych wędziskach są bardzo podobne jak w Suprach .Jednak oplot wydaje się gęstszy i są inaczej pokryte lakierem. Modele Altezzy ATS20006,20507,22407 to wklejki pozostałe to szczytówki całościowe. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Używa ktoś tej wędki? Jak się sprawuje? Najbardziej interesuje mnie model 2m do 6g. Ciekawi mnie czy ktoś używał to np w trout area? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Odnośnie wklejek....Modele Altezzy ATS20006,20507,22407 to wklejki pozostałe to szczytówki całościowe. Dostałem informację ze sklepu internetowego, że model ATS20509 czyli Altezza Supra 2,05 m 2-5lb /0,8-9 g, to również wklejka.Czy ktoś może to potwierdzić? Może ktoś miał ten konkretny model w ręku? A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Cześć, ktoś może łowił na ten kij i może się wypowiedzieć jak to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Cześć, ktoś może łowił na ten kij i może się wypowiedzieć jak to wygląda ?Zarzucasz jak każdą inną wędką. Przynętę też ściąga się podobnie. Ma uchwyt i przelotki. Typowa wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Zarzucasz jak każdą inną wędką. Przynętę też ściąga się podobnie. Ma uchwyt i przelotki. Typowa wędkaZabłysnąłeś intelektem i możesz iść już dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Poziom pytania = poziom odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dostałem informację ze sklepu internetowego, że model ATS20509 czyli Altezza Supra 2,05 m 2-5lb /0,8-9 g, to również wklejka.Czy ktoś może to potwierdzić? Może ktoś miał ten konkretny model w ręku? A.Podpinam się pod to pytanie A może ktoś ma jakieś doświadczenia z pola walki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Ja mam Kije do 6-7 gramów to wklejki, od 9 w górę, to standardowe szczytówki.Kupiłem dokładnie ten model Altezza Supra 2,05 m 2-5lb /0,8-9 g.Fajny, szybki kij na okonie. Realny zakres to 3-10 g. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 28 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Cześć, odświeżam. Ma ktoś ich porównanie do mikado sicario/ ew konger streeto? W opisie widzę,że akcja szczytowa więc wolna nie będzie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi