BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 taaaaaa....Pozdrawiam Cię serdecznie Robert.A ja????W domciu...Jestem pewien, że wykroisz sobie Swoją majówkę...skala nie ma znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jeziorowe szczupaki z brodzenia na poppery i bolenie z rzeki na wszystkie te cuda kupione przez zimę. Do ogarnięcia jednym zestawem, wymiennie linka / żyłka i pudełka z przynętami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Tradycyjnie początek maja tydzień na Piasecznie. Pstrągi, dobre towarzystwo, winko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Drugi sezon w pogoni za wiślanym bolkiem i test rękodzieła z Łomianek i nie tylko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) ...ja nie mam dylematów...czy będzie szczupak, pstrąg, czy nawet boleń... w moich stronach. Może uda się wszystko. Zakres działania to Czarna Hańcza, Rospuda, na południu Netta/ Kanał Augustowski / Biebrza. Zobaczę jak to ze znajomymi i logistyką wyjdzie. Myślę o powtórce ,,wycieczki" rowerowej z mandżurem na plecach ,,Tour de Rospuda" AD 2017.Augustów Borki, Necko/ Klonowniczanka, Szczebra/ Szczeberka z dotarciem do ujścia do Rospudy, Tour de Puszcza, Młyńsko nad Rospudą, Tour de Puszcza, Topiłówka, binduga nad Neckiem, Zelewianka wpadająca do jeziora, baza. Uff Edytowane 10 Lutego 2019 przez bob74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ambitnie! Trzymam kciuki i oczekuję relacji z realizacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 A ja jak co roku sezon "szczupakowy" zaczynam na zawodach w swoim kole, z mordkami, których dawno nie widziałem :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) ... popracować nad kondycją trzeba, a i stary Puch już trzeba wymienić , bo nie da rady... Edytowane 10 Lutego 2019 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 taaaaaa....Pozdrawiam Cię serdecznie Robert.A ja????W domciu...Alek "majówka" w domu, ale później będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja mam cały tydzień majowy wolny, w tym roku wypad na pobliskie lubelskie pstrągi, 02.01 przyszła na świat moja córeczka, z tej okazji będzie to pewnie mój pierwszy wypad na wędkowanie w tym roku, a pamiętam jak byłem kawalerem to koledzy że straży zaglądał w mój rejestr połowu w maju i mówili "O ku..a!!!,to kolega zna tu chyba wszystkie ryby!!!;)" tak mówili bo miejsce na wpisy się konczyly;)córcia wspaniała a wypad nad rzeczke z muchowka będzie smakował podwojnie;) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 I ja miałem być na Żarnowcu...zmiana planów poproszę Andrzeja o roztoczenie specjalnej opieki i uwagi nad klientem (choć to raczej nie potrzebne) Cel wyjazdu u mnie, przesunięty o jakieś 700 km na pól/wsch to będzie wyjazd życia już nie mogę się doczekać co prawda to druga połowa maja więc majówkę rozpoczynam u siebie tradycyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jak zwykle jakieś dzikie rejony w Norwegii lub Szwecji. Małe jeziorka z brzegu, szerokość geograficzna bliżej nieustalona. Skoro już wyrosłem z łowienia szczupaków na 13cm gumy to może wreszcie coś bliżej 120cm się trafi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Rower z sakwami pakuję do pociągu Kolei Mazowieckich i po kilku godzinach ląduje w Działdowie. Potem, jak się popatrzy na mapę, to są trzy kierunki do wyboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Jeśli wszystko wyjdzie z planem, będę próbował uczyć się łowić m. in. na mniejsze i średnie slidery (pierwsze kroki z tymi przynętami) oraz żaby i oczywiście spróbuję zapolować na mamuśkę, którą udało mi się wyholować we wrześniu w ubiegłym roku - wtedy miała 100cm. Mam nadzieję, że dalej tam pływa . Jestem ciekaw ile mogła urosnąć od tamtej pory . Edytowane 11 Lutego 2019 przez wilczybilet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jak czas, finanse i "wątroba" pozwolą to Dadaj Siatowane z wyjątkową pazernością przez cały 2018 r. jak wszystkie jeziora GRWO ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Biorę 2 tyg urlopu od 1 Maja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 2.05. praca. 1 i 3.05. pstrągi z muchą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek K Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Siatowane z wyjątkową pazernością przez cały 2018 r. jak wszystkie jeziora GRWO ... A i owszem ale sentymenty mnie tam ciągną Gorsze jest kłusownictwo zimą przez miejscowych, biorą wszystko jak leci....Znasz jakieś alternatywne miejsca w okolicy-może być na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Mogę napisać nawet tu ... Jezioro w Olsztynie - Krzywe. Jest baza hotelowa i można pożyczyć sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Ja po dwóch miesiącach nie jeżdżenia na ryby zaczynam łapać stany depresyjne. W każdej wolnej chwili idę przełożyć coś w pudełkach, pokombinować coś przy łodzi, skręcić wędkę z kołowrotkiem i pomachać na kanapie, na krześle, w biurze, na ogrodzie ..... Wczoraj ważyłem główki z gumami i koguty. Nie wiem po co ale ważyłem. Nastawiałem się na majówkę, bo zamykamy firmę na cały tydzień, wymyślałem gdzie pojadę i co będę próbował złapać aż do wczoraj. Najkochańsza kobieta na tym świecie oznajmiła mi, że zapłaciła za jakiś wyjazd i majówkowe plany poszły w piz...u 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Daj spokój, nie rezygnuj, niech najukochańsza jedzie z mamusią 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 6 dni nad Sanem w m. Łączki - po raz pierwszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Daj spokój, nie rezygnuj, niech najukochańsza jedzie z mamusią Myślałem o tym ale mogłoby się okazać potem, że ta najkochańsza już taka najkochańsza nie jest ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 U mnie na początku maja celem będzie boleń. Łowisko Warta z okolic Poznania (w odległości do 50km) i być może Odra z okolic Głogowa. Szczupakom daję spokój bo na moich miejscówkach jest go bardzo mało i raczej drobnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A ja podobnie jak w ostatnich 37 latach Rożnów :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi