Pike Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Polecam obejrzeć wyniki konkursu fotograficznego National Geographic, jedna fotka jest szczególnie interesująca http://www.national-geographic.pl/national2/index.jsp?place= Text02&news_cat_id=543&news_id=1093&layout=2& ;amp ;forum_id=130&page=text PozdrawiamPike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczuply_maciek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 No midzio ten szczupaczek. Fajne foto szczególnie że jest zrobione od strony walczącej ryby a nie od strony wędkarza. pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 micoona Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Jestem zachwycona z trzech powodów:po pierwsze wspaniałe zdjęcie, po drugie piękna ryba, po trzecie moje rodzinne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Pozwoliłem sobie je umieścić bezpośrednio na forum. Bardzo mi się podoba! Świetny pomysł i realizacja. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Dopiero teraz zobaczyłem to zdjęcie.Bardzo mi się podoba!Jest rewelacyjne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Co tu dużo mówić... zdjęcie jest naprawdę świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Super fotos. W pysku cos jakby Salmo SDR...w koncu okolice Olsztyna Moj typ to Minnow SDR...aczkolwiek dziwna przyneta na szczupaki z okolic Olsztyna Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek123 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Informacja dodatkowa: Na zdjęciu widoczny jest oczywiscie Piotr Piskorski a od spodu Jeremi robi mu zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pike
Polecam obejrzeć wyniki konkursu fotograficznego National Geographic, jedna fotka jest szczególnie interesująca
http://www.national-geographic.pl/national2/index.jsp?place= Text02&news_cat_id=543&news_id=1093&layout=2& ;amp ;forum_id=130&page=text
Pozdrawiam
Pike
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi