deichkind Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam,Nie wiem czy było czy nie - długo tutaj nei zaglądałem. Kolejna próba wejścia na rynek wędkarski nowego wydarzenia dla wędkarzy , tym razem w omijanym dotychczas rejonie - Rzeszów. Post czysto informacyjnie. Niech się dzieje u nas jak najwięcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Próbowałem zapytać o te targi kilka(naście) dni temu, ale temat przez kolegów omijany szerokim łukiem. Z wystawców do niedawna najciekawsze były ,,sery z nowego targu" więc też i ciężko się dziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Fajnie że mamy coś na miejscu w stolicy Podkarpacia. Mam nadzieję że w przyszłości będą mniej karpiowe Z tematów jakie mnie interesują będzie Harius. http://g2aarena.pl/wydarzenie/carpathia-fishing/?fbclid=IwAR0wXZBtlAvG6faz1bGF1Xnv6ivOQndRbs4FQzU9w68Ow5qZ2BSPgm5jIEo Edytowane 11 Lutego 2019 przez ryba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jakoś szczególnie bogato nie będzie, ale miejmy nadzieje że to miłego dobre początki Szkoda że rodbuilderów nie będzie ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Hehehe już widzę gdzie będzie największy ruch ???? ale... nie jest źle, nie sam karp i dość sympatycznie to wygląda na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi