Skocz do zawartości
  • 0

narzedzie wielofunkcyjne jaxon AJ-FT031

gooral

Pytanie

ma ktos?

Interesuje mnie czy ma zaciskarke do tulejek w stalkach i czy ona sie do czegos nadaje jesli tak.

Moze ktos by polecil jakias tania zaciskarke do tulejek w zastepstwo? (mam 1 foxa druga chce na na lodke kupic na zapas nie usmiecha mi sie kilkanascie euro za drugiego foxa a i przekladac z kamizelki mi sie nei chce co chwile...)

Ps bylo by milo jakby towar byl w fm bo akurat robie zakupy.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

kolego nie wiem ile wazysz, ale jestes warty swojej wagi w zlocie Nie wiem jak ja je moglem przeoczyc...

Coridium - świetne kleszcze do wyhaczenia ryb, pomocne r?łwnie?ź przy samodzielnym zbrojeniu siatek.

:unsure:

• 0

Niedawno w Ravenie mieli szczypce do zaciskania firmy Spro z ?ź?łtymi rączkami. W por?łwnaniu do tych czerwonych Cormoran?łw miały lepiej wyprofilowane rączki i dwa otwory pod tulejki więc były bardziej uniwersalne.

no tak te spro identyczne jak moje foxy, ale to juz kosztuje 2x tyle a nie podejrzewam, ze je bede uzywal czesciej jak 5razy do roku i przeboleje 1 rodzaj tulejek - zobacze tylko czy do cienkich czy grubych lepiej pasuje i ta stalka wraz z tulejkami wyladuje na lodce. (foxy nosze w kamizece wedkarskiej na stale a zwykle jak cos przekladam na lodke (na lodzi mam ratunkowa) to pozniej zapominam wsadzic spowrotem i jestem pozniej na rybach 200km od domu a tu narzedzie do robienia stalek w chacie....)

Zdublowalem wszystko (noz, zaciskarki, szczyce do odhaczania etc) i mam z dyni.