Skocz do zawartości
  • 0

Łodzie aluminiowe Tangiri Boat

Wojciech_B

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja ostatnio odebrałem model 460 z silnikiem mercury 60 hp , sobota cały dzień na wodzie , jestem zachwycony funkcjonalnością i tym jak zachowuje się w ślizgu polecam firmę !

Pozdr

Bardzo fajny zestaw   ,  podejrzałem że jest na przyczepie Suskiego , napisz jak się z niej woduje łódkę  i prowadzi po drodze . Na swoją czekam od początku stycznia , ponoć  w końcu ma być  na sobotę  ;)

• 0

Bardzo fajny zestaw , podejrzałem że jest na przyczepie Suskiego , napisz jak się z niej woduje łódkę i prowadzi po drodze . Na swoją czekam od początku stycznia , ponoć w końcu ma być na sobotę ;)

To jeżeli już będziesz odbierał to całkiem szybko,jaki model? Ja od połowy stycznia mam termin na początek maja.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

• 0

Bardzo fajny zestaw   ,  podejrzałem że jest na przyczepie Suskiego , napisz jak się z niej woduje łódkę  i prowadzi po drodze . Na swoją czekam od początku stycznia , ponoć  w końcu ma być  na sobotę  ;)

Sama praktycznie zjeżdża do wody , obawiałem się wyciągania ale idzie elegancko, wracałem prawie 300 km do domu , 100 km po totalnych dziurach i byłem pozytywnie zaskoczony , poprzednio miałem riverfoxa f420 tez na suskim to nieraz zapominałem ze mam coś z tylu
  • Like 1

• 0

Sama praktycznie zjeżdża do wody , obawiałem się wyciągania ale idzie elegancko, wracałem prawie 300 km do domu , 100 km po totalnych dziurach i byłem pozytywnie zaskoczony , poprzednio miałem riverfoxa f420 tez na suskim to nieraz zapominałem ze mam coś z tylu

Cześć, czemu przesiadłeś się na alusa? Pływasz w trudnych warunkach - jeśli to nie tajemnica oczywiście. 

• 0

Cześć, czemu przesiadłeś się na alusa? Pływasz w trudnych warunkach - jeśli to nie tajemnica oczywiście.

Zawsze podobały mi się aluminiowe , początkowo patrzałem za lundem z USA ale po zagłębieniu się w temat , Polacy lepsze jakościowo produkują , z USA to tak jak z autami , z zewnątrz wow w środku tragedia ,

Pozdro

• 0

Zawsze podobały mi się aluminiowe , początkowo patrzałem za lundem z USA ale po zagłębieniu się w temat , Polacy lepsze jakościowo produkują , z USA to tak jak z autami , z zewnątrz wow w środku tragedia ,

Pozdro

Ciekawa teoria.

Co masz na myśli w środku tragedia?

• 0

Ja ostatnio odebrałem model 460 z silnikiem mercury 60 hp , sobota cały dzień na wodzie , jestem zachwycony funkcjonalnością i tym jak zachowuje się w ślizgu polecam firmę !

Pozdr

Fajna grafika. Gratuluję łódki :good:

Jakie prędkości rozwija 460 z tym silnikiem?

• 0

maniolo super łódz ,gratuluje:)

jest jedna rzecz na która bedziesz narzekał...szpilki rolek kilowych niestety do wymiany ,sa za słabe ,podczas wciagania na przyczepe niestety będą sie deformowac ,zmien na mocowania jak w rolkach bocznych

Edytowane przez radoo
  • Like 1

• 0

Piękna łajba. Szykuję się do zamówienia identycznej, czekam tylko, aż się skończy to całe zamieszanie z tym wirusem. Wczoraj miałem jechać na narty do Francji i kasa za wyjazd pewnie poszła w próżnię, na koniec maja mam zapłacony wyjazd na pajki do Finlandii, ale też nie wiadomo czy dojdzie do skutku. Qwa, co za czasy...

Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Olo1970
  • Like 1