Skocz do zawartości
  • 0

Łodzie aluminiowe Tangiri Boat

Wojciech_B

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Do wersji Silver dołożony został profil burtowy, podświetlenie Led całego pokładu, oświetlenie nawigacyjne, zrobione przejście w lewej bokiście na wędki (wejdą jednoskładny ponad 2,2m) wyłożone bakisty od środka wykładziną. Mnie cieszy również ze chłopaki zamontowali mi inne zamknięcia bakist niż wcześniej stosowane zamknięcia burtowe, nie wiem czy będzie to standard ale zarówno optycznie jak i użytkowo działa to lepiej. Aktualnie zmieniony jest także panel sterujący elektryką.  

• 0

Czy ktoś orientuje się ile waży TANGIRI ORTIS 400?

Pytam bo na stronie www jest 175kg a na certyfikacie PRS 205kg.

Zastanawiam się czy może na stronie www jest waga golasa a certyfikat może jest na full wersję.

Czy ktoś z użytkowników ważył może swoją łódeczkę?

• 0

Czy ktoś orientuje się ile waży TANGIRI ORTIS 400?

Pytam bo na stronie www jest 175kg a na certyfikacie PRS 205kg.

Zastanawiam się czy może na stronie www jest waga golasa a certyfikat może jest na full wersję.

Czy ktoś z użytkowników ważył może swoją łódeczkę?

Nie patrz na to co jest na stronie , tam nikt nic nie aktualizuje od kilku miesiecy , pisz albo dzwon do nich

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

• 0

Tak :D Ja odebrałem ponad tydzień temu :D moje nowiutkie cudo stoi już w ogrodzie i cieszy oko. Kumpel też odbierał pod koniec zeszłego tygodnia. attachicon.gif Tangiri.jpg

Możesz zdradzić jaki koszt w takiej konfiguracji?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

• 0

Zbiornik jest seryjny quicksilvera od silnika Mercury, ale chciałem wlew żebym nie musiał się na stacji benzynowej gimnastykować, tylko podjechać i zatankować jak człowiek

Mozesz wstawic zdjecia jak wyglada ta bakista z zbiornikiem w srodku ? jak jest rozwiazane odpowietrzenie/napowietrzenie zbiornika ?????