Wojciech_B Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Witajcie Szukam informacji na temat łodzi firmy http://www.tangiriboat.com konkretnie modelu ortis 400. Spodobała mi się i myślę o zakupie. Może ktoś coś ? Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ts21 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Za 10 tys dolarów to I w Polsce kupisz tangiri z silnikiem 20hp (wszystko nowe oczywiście)Jaki model Tangiri masz na myśli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 400 I 440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ale ja ich nie porownuje poprostu stwierdzam ze no name lodka jest drozsza jak lund.Ze wszystko w Polsce jest razy 2 lub wiecej ja zdaje sobie sprawe zastanawia mnie jak polskie firmy maja konkurowac z leaderami swiatowymi -takimi cenami ?Porównujesz, bo przedstawiasz cenę z USA. Jeżeli chcesz to zrobić porządnie, to weź porównaj z ceną Lunda w Polsce, wtedy będzie to miało ręce i nogi. Tak z ciekawości ile kosztuje litr/galon benzyny u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturo1201 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Czy jest na forum jakiś użytkownik Space 440 ?Cześć, ja jestem użytkownikiem modelu 440 Space. Co tu dużo pisać, łódź spełnia wszystkie moje oczekiwania. Najważniejsze cechy to mega stabilność co zapewnia szerokość 205cm. Dla mnie najważniejszy aspekt przy konfiguracji było wydłużenie pokładu tylnego, pozwala nam to bardzo swobodnie ramię w ramię rzucać w jednym kierunku i jak to mówi mój kompan wypraw wędkarskich "nie ma już się ustawiania pod siebie" ( ja steruje przeważnie łodzią . Jak dla mnie jest to wybór spełniający wszystkie moje wymagania- stabilność, funkcjonalność, duża liczba bakist i długość 440 pozwala też tą łodzią swobodnie przemieszczać się logistycznie, jestem to dla nas bardzo ważne jeżdżąc po Europie. W załączeniu kilka zdjęć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Piekna lodz ile taki zestaw kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Panowie, to jest wątek dot. łodzi Tangiri.Ogólną dyskusję nt. łodzi aluminiowych przeniosłem do właściwego wątku: http://jerkbait.pl/topic/110891-%C5%82odzie-aluminiowe/page-39 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witam kolegów czy ktoś miał może do czynienia z łodziami TANGIRI bo mocno się zastanawiam nad Triton 510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witam kolegów czy ktoś miał może do czynienia z łodziami TANGIRI bo mocno się zastanawiam nad Trion510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mar23 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Kawał łodzi tyle miałem doczynienia z nią że stałem koło niej w firmie tangiri ale cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Olo1970 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witam kolegów czy ktoś miał może do czynienia z łodziami TANGIRI bo mocno się zastanawiam nad Triton 510Oglądałem na przyczepie, przy okazji odbioru swojego Ortisa. Kawał łodzi. Musisz wiedzieć, że na odbiór trzeba czekać około pół roku. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Witam kolegów czy ktoś miał może do czynienia z łodziami TANGIRI bo mocno się zastanawiam nad Trion510Oglądałem na targach. Nie pływałem, ale samo wykonanie bardzo dobre. Ciekawe czy w 50k PLN by się zmieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Oglądałem na targach. Nie pływałem, ale samo wykonanie bardzo dobre. Ciekawe czy w 50k PLN by się zmieścił.Pytałem o Triton 510 - 75000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Pytałem o Triton 510 - 75000 złTo cena za sam kadłub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Olo1970 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 To cena za sam kadłub?Kadłub, wykończenie, konsola, fotele, elektryka, zenza. Brakuje tylko przyczepy, silnika i elektroniki [emoji4]. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Kadłub, wykończenie, konsola, fotele, elektryka, zenza. Brakuje tylko przyczepy, silnika i elektroniki [emoji4]. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu TapatalkaCzyli drugie tyle i trochę więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Pytałem o Triton 510 - 75000 zł???????????????????????????????????????????????????????????????????? Jesteś pewien, że cena za 510 to 75.000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mar23 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Od 66 000 do 75 000 tys. Cena zależy od wykończenia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nodan Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Czy Ktoś z kolegów katuję 420 lub 440 po wisełce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 A ja się terz mocno zastanawiam nad tą łajbom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 A ja się terz mocno zastanawiam nad tą łajbom .Ostatnio konfigurowałem Rivierfoxa 500 i komplet bez echa wyszedł 110tyś wiec terz nie mało to moim skromnym zdaniem wziąść Trion510 przynajmniej jest wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 .Ostatnio konfigurowałem Rivierfoxa 500 i komplet bez echa wyszedł 110tyś wiec terz nie mało to moim skromnym zdaniem wziąść Trion510 przynajmniej jest wiekszaTylko foxa zapłacisz , odbierzesz i masz spokój a tangiri bedziesz z pół roku czekał aż może łaskawie zrobią a później będą z pół roku poprawiać i brakujące elementy dosyłać . Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniolo Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Dostałeś wybrakowaną i niezgodną z zamówieniem lódź od Tangiri ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 No to teraz już zgłupiałem czyli co Tangiri to jaki szajs .lepiej brać foxsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) No to teraz już zgłupiałem czyli co Tangiri to jaki szajs .lepiej brać foxsaNie że odrazu szajs ,ale Pan Tomek poprostu wie lepiej jak powinna być wykonana i wykończona łódź i przyczepa , żadnych zmian nie musi z klientem konsultować , bo przecież się dowie przy odbiorze. A po za tym firma w jakieś czarnej dziurze chyba się znajduje, bo czas zupełnie inaczej tam płynie , maile nie docierają , telefony tracą zasięg a kurier już nadane paczki po kilku tygodniach odbiera. Książkę już bym mógł napisać o tym wszystkim.Zamieniłem foxa na tangiri . Na foxa (łódź i firme) złego słowa nie powiem . Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Października 2020 przez Łukasz.t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Od 66 000 do 75 000 tys. Cena zależy od wykończenia itd.???????????????????????????????????????????????????????????? Naprawdę, nie wiem skąd takie ceny się biorąZa taką cenę, można kupić bardziej dopracowaną jednostkę, chociażby ze wschodu,a o amerykańskich to już nawet nie wspomnę Edytowane 6 Października 2020 przez @Brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojciech_B
Witajcie
Szukam informacji na temat łodzi firmy http://www.tangiriboat.com konkretnie modelu ortis 400.
Spodobała mi się i myślę o zakupie.
Może ktoś coś ?
Pozdrawiam Wojciech
Top użytkownicy dla tego pytania
51
44
36
35
Popularne dni
10 Cze
36
24 Lis
30
14 Sty
27
7 Paź
26
Top użytkownicy dla tego pytania
hlehle 51 odpowiedzi
maniolo 44 odpowiedzi
Olo1970 36 odpowiedzi
wujek 35 odpowiedzi
Popularne dni
10 Cze 2021
36 odpowiedzi
24 Lis 2020
30 odpowiedzi
14 Sty 2020
27 odpowiedzi
7 Paź 2020
26 odpowiedzi
Popularne posty
Olo1970
A ja się pochwalę dzisiaj odebranym Ortisem, bez rabatu[emoji4]. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka
marcinesz
Wróciłem wlaśnie z intensywnego pływania moją nową łodzią Tangiri Strin 460 TR w Holandii (1400km transport tam i z powrotem, a na miejscu około 40km pływania dziennie na różnych prędkościach po rzece
w.czajczynski
Ja ostatnio odebrałem model 460 z silnikiem mercury 60 hp , sobota cały dzień na wodzie , jestem zachwycony funkcjonalnością i tym jak zachowuje się w ślizgu ???? polecam firmę ! Pozdr
Opublikowane grafiki
795 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi