Skocz do zawartości
  • 0

Łodzie aluminiowe Tangiri Boat

Wojciech_B

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ale ja ich nie porownuje poprostu stwierdzam ze no name lodka jest drozsza jak lund.Ze wszystko w Polsce jest razy 2 lub wiecej ja zdaje sobie sprawe zastanawia mnie jak polskie firmy maja konkurowac z leaderami swiatowymi -takimi cenami ?

Porównujesz, bo przedstawiasz cenę z USA.

Jeżeli chcesz to zrobić porządnie, to weź porównaj z ceną Lunda w Polsce, wtedy będzie to miało ręce i nogi.

Tak z ciekawości ile kosztuje litr/galon benzyny u Ciebie?

• 0

Czy jest na forum jakiś użytkownik Space 440 ?

Cześć, ja jestem użytkownikiem modelu 440 Space. Co tu dużo pisać, łódź spełnia wszystkie moje oczekiwania. Najważniejsze cechy to mega stabilność co zapewnia szerokość 205cm. Dla mnie najważniejszy aspekt przy konfiguracji było wydłużenie pokładu tylnego, pozwala nam to bardzo swobodnie ramię w ramię rzucać w jednym kierunku i jak to mówi mój kompan wypraw wędkarskich "nie ma już się ustawiania pod siebie" ( ja steruje przeważnie łodzią :). Jak dla mnie jest to wybór spełniający wszystkie moje wymagania- stabilność, funkcjonalność, duża liczba bakist i długość 440 pozwala też tą łodzią swobodnie przemieszczać się logistycznie, jestem to dla nas bardzo ważne jeżdżąc po Europie. W załączeniu kilka zdjęć.

post-56603-0-79528400-1592340108_thumb.jpg

post-56603-0-15260400-1592340126_thumb.jpg

post-56603-0-21671100-1592340169_thumb.jpg

post-56603-0-53521900-1592340204_thumb.jpg

post-56603-0-67748000-1592340227_thumb.jpg

• Like 4

• 0

Witam kolegów czy ktoś miał może do czynienia z łodziami TANGIRI bo mocno się zastanawiam nad Triton 510

Oglądałem na przyczepie, przy okazji odbioru swojego Ortisa. Kawał łodzi. Musisz wiedzieć, że na odbiór trzeba czekać około pół roku.

Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka

• 0

Kadłub, wykończenie, konsola, fotele, elektryka, zenza. Brakuje tylko przyczepy, silnika i elektroniki [emoji4].

Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka

Czyli drugie tyle i trochę więcej :)

• Like 1

• 0

.Ostatnio konfigurowałem Rivierfoxa 500 i komplet bez echa wyszedł 110tyś wiec terz nie mało to moim skromnym zdaniem wziąść Trion510 przynajmniej jest wieksza

Tylko foxa zapłacisz , odbierzesz i masz spokój a tangiri bedziesz z pół roku czekał aż może łaskawie zrobią a później będą z pół roku poprawiać i brakujące elementy dosyłać .

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

• 0

No to teraz już zgłupiałem czyli co Tangiri to jaki szajs .lepiej brać foxsa

Nie że odrazu szajs ,ale Pan Tomek poprostu wie lepiej jak powinna być wykonana i wykończona łódź i przyczepa , żadnych zmian nie musi z klientem konsultować , bo przecież się dowie przy odbiorze. A po za tym firma w jakieś czarnej dziurze chyba się znajduje, bo czas zupełnie inaczej tam płynie , maile nie docierają , telefony tracą zasięg a kurier już nadane paczki po kilku tygodniach odbiera. Książkę już bym mógł napisać o tym wszystkim.

Zamieniłem foxa na tangiri . Na foxa (łódź i firme) złego słowa nie powiem .

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Łukasz.t

• 0

Od 66 000 do 75 000 tys. Cena zależy od wykończenia itd.

????????????????????????????????????????????????????????????

Naprawdę, nie wiem skąd takie ceny się biorą

Za taką cenę, można kupić bardziej dopracowaną jednostkę, chociażby ze wschodu,a o amerykańskich to już nawet nie wspomnę

Edytowane przez @Brig