Wojciech_B Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Witajcie Szukam informacji na temat łodzi firmy http://www.tangiriboat.com konkretnie modelu ortis 400. Spodobała mi się i myślę o zakupie. Może ktoś coś ? Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Już ogarnięte oryginały od kolegi z forum . Będę dorabiał troche tego niedługo . Coś będzie na zbyciu na pewnoOd kogo ogarniałeś te blaszki ? Bo też trochę potrzebuje Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość muskyy Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Mówisz o Tangiri czy innym producencie ?? Jak zawierasz umowę z Tangiri wiesz jaka będzie cena ostateczna, a termin jak termin pewnie lekko może odstawać, to nie kontrakt gdzie za zwłokę płaci się odsetki.Ale czy nie tak jest w normalnym biznesie? Ja jak niewywiaze się z umowy w danym czasie to mam kary.Tutaj nie ma co bronić producenta takie zachowania są karygodne, ale jeżeli są "naiwni" żeby się temu poddawać to czemu tak nie robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Nie wyjdziesz, nie mam problemów z podciąganiem ale ciężko. Ja wyszedłem z pomocą kolegi, kolega z moją nie dał rady. Trzeba było płynąć do brzegu. Tyle że to działo się latem blisko brzegu i zrobiliśmy sobie kąpiel.Jeszcze niedawno nie stanowiło to dla mnie problemu, ale wtedy była trochę inna forma i inna waga.Obecnie mogłoby być ciężko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Czas oczekiwania jak dobra ciąża????..ale warto...dzisiaj pierwsze testy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Og2 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Czas oczekiwania jak dobra ciąża..ale warto...dzisiaj pierwsze testy!Jaki to model? Podziel się wrażeniami z pływania i daj jeszcze kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 420, wieczorem dam cynk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie za duży silnik ? Łódka fajna - jak posprawdzasz to podrzuć osiągi śruba / obroty / Vmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 40km to maks co można założyć do 420. Ile waży silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Tak 40 maks,widziałem już na 400 40 założone i latały więc zero stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Kolega ma 420 z Mercury 30 i trochę brakuje mocy. 40km będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Ja mam Suzuki 30km i sam najwięcej wyciągnąłem 50km/h, w dwie lecę ponad 40. Dziwne z tym brakiem mocy. Edytowane 12 Lutego 2022 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Popływane,wszystko na łodzi,tylko jeszcze brak dziobowki,pełna opcja łodzi,zbiornik 24l,ako 100ah,na szybko...prędkość w pojedynkę 59,we dwóch 52/3 ale vmax to generalnie nie ma znaczenia dla mnie,co ważne naprawdę meeega szybkie wejście w ślizg,brak kawitowania na zakrętach,silnik 2,5cm poniżej dna,śruba 13/4platy Edytowane 12 Lutego 2022 przez IntruZ9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Ja mam Suzuki 30km i sam najwięcej wyciągnąłem 50km/h, w dwie lecę ponad 40. Dziwne z tym brakiem mocy.3 akumulatory żelowe, dziobówka, pełno gratów, ale bez przesady. Łódka długo wchodzi w ślizg. Mamy porównanie jak pływała na pusto pierwszego dnia po zakupie. Po wrzuceniu gratów mocno zwolniła ale jakoś pływa.Uważam, że 10koni więcej Znowu dałoby życia łódce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 40km to maks co można założyć do 420. Ile waży silnik?Na stronie Tangiri max jest 30 KM.Rozumiem że faktycznie w papierach jest więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Tak w papierach jest 40koni,Strona dawno nie była aktualizowana,w CE jest 29,4kw na tabliczece tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) 3 akumulatory żelowe, dziobówka, pełno gratów, ale bez przesady. Łódka długo wchodzi w ślizg. Mamy porównanie jak pływała na pusto pierwszego dnia po zakupie. Po wrzuceniu gratów mocno zwolniła ale jakoś pływa.Uważam, że 10koni więcej Znowu dałoby życia łódce.U mnie jeden aku, bez dziobówki która nie jest mi póki co potrzebna i bez profilu. Graty raz więcej, raz mniej i Suzuki która waży 70kg. Celowo ja tak odchudzalem. U mnie długo wchodzi w ślizg przy dwóch dorosłych i dwójce dużych dzieci i wtedy jest dużo gratów. Edytowane 12 Lutego 2022 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Generalnie na stronie są nieaktualne informacje,420 w rzeczywistości jest dłuższa, 424 i szersza 190 (na stronie jest 414 i 185) z silnikiem tak samo,na stronie maks 30 w papierach 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Na stronie nieaktualne są dane wszystkich łódek, to samo dotyczy 420 i 460.Chłopaki mówią, że strona dawno nie była odświeżana, mają jakiś problem z osobą obsługującą www… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość muskyy Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Ja mam Suzuki 30km i sam najwięcej wyciągnąłem 50km/h, w dwie lecę ponad 40. Dziwne z tym brakiem mocy.Suzuki w tej mocy to najszybszy 4t silnik na rynku, lekki i przez to ma bardzo dobre osiągi. Testowałem z kolegą przy dwóch łodziach Hondy,Yamahy, Tohatsu, Mercury i w tej mocy najlepiej pływalo Suzuki (3 cyl wtrysk) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 W takim razie to może być dobry typ, bo one mają dodatkowo lean burn i to naprawdę poprawia ekonomię pływania. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrystianS Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Czy ktoś dorabiał gdzieś uchwyty pod ten system szynowy tangiri? Może ktoś ma jakiś namiar na kogoś kto je robi już zrobił sam i podzieli się pomysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniolo Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Chodzi Ci o piny, którymi mocuje się róże akcesoria do szyny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrystianS Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Chodzi Ci o piny, którymi mocuje się róże akcesoria do szyny?Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Ja kupiłem plaskownik z nierdzewki 20x4 i oddałem do frezowania . Otwory już sam zrobiłem. Tylko ja miałem sztukę na wzór Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 A tam nie pkdchodzi nakrętka młoteczkowa? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojciech_B
Witajcie
Szukam informacji na temat łodzi firmy http://www.tangiriboat.com konkretnie modelu ortis 400.
Spodobała mi się i myślę o zakupie.
Może ktoś coś ?
Pozdrawiam Wojciech
Top użytkownicy dla tego pytania
51
44
36
35
Popularne dni
10 Cze
36
24 Lis
30
14 Sty
27
7 Paź
26
Top użytkownicy dla tego pytania
hlehle 51 odpowiedzi
maniolo 44 odpowiedzi
Olo1970 36 odpowiedzi
wujek 35 odpowiedzi
Popularne dni
10 Cze 2021
36 odpowiedzi
24 Lis 2020
30 odpowiedzi
14 Sty 2020
27 odpowiedzi
7 Paź 2020
26 odpowiedzi
Popularne posty
Olo1970
A ja się pochwalę dzisiaj odebranym Ortisem, bez rabatu[emoji4]. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka
marcinesz
Wróciłem wlaśnie z intensywnego pływania moją nową łodzią Tangiri Strin 460 TR w Holandii (1400km transport tam i z powrotem, a na miejscu około 40km pływania dziennie na różnych prędkościach po rzece
w.czajczynski
Ja ostatnio odebrałem model 460 z silnikiem mercury 60 hp , sobota cały dzień na wodzie , jestem zachwycony funkcjonalnością i tym jak zachowuje się w ślizgu ???? polecam firmę ! Pozdr
Opublikowane grafiki
795 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi