Greg1407 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Tym razem już fajnie odpasiony, przyładował z furią.. robiąc fontannę.. nie przeciętną.. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Wczoraj wrzucałem kleniki z ostatnich 3 tygodni...Dziś czas na JAśki Rybki 47-54cm, bardzo masywne i grubiuśkie.Najwiekszy to moje Nowe PB Głownie na smużaki ImagoLures a także Horn A.Lipińskiego 4cm Ukleja. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Na suchą muchę takie jazie dają satysfakcję [emoji41] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 "Ostatni rzut"-ta myśl chodziła mi po głowie od dobrej godziny.Schodziłem jednak w dół rzeki obławiając już"ostatnie" miejsca.Ryby były niezbyt skore do współpracy.Kilka drobnych kleników nabrało się na żuczka,ale wiele obiecujących met nie dało nawet skubnięcia.Zdecydowanie zimne noce ochłodziły aktywność ryb pod powierzchnią wody.No nic,jestem już kilkaset metrów poniżej miejsca docelowego,słońce zachodzi,czas kończyć.Teraz to już naprawdę ostatni rzut...Woblerek ląduje kilka centymetrów od roślinności wynurzonej i delikatnie osiada na tafli.Ledwo zdążyłem zamknąć kabłąk,a za przynętą podąża lekka fala i woblerek znika.Jest! Przyjemnie zabujało kijem.Ryba nie odjeżdża,a zdrowo młynkuje na powierzchni.Już wiem co to za gagatek.Minutka i chwytem za kark podbieram pięknego jazia.Kilka zdjęć,przymiarka do wędki.Ładnie,do 50 cm brakuje kilka milimetrów.Wypuszczam przeciwnika.Teraz już naprawdę mogę zwijać majdan.Takie zakończenia lubię.Zresztą kto nie lubi happy endów? 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Przy okazji krótkich testów ufm salty pluggera, amator meppsa aglia 2: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Czasami mi sie wydaje ze jazi -50 nie ma w Renie a tu prosze 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Warta na niżówce i rybka 50+ (z początku sierpnia): 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 rozrgryzam powoli te Jazie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Kiedyś szukałem Jazi na tych samych odcinkach rzeki co klenie, wyniki miałem marne, teraz ich szukam w spokojniejszych odcinkach i mam lepsze wyniki. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Taki się trafił, naprawdę całkiem niebrzydki ,już zmienił kolor na złotawy 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Dzisiaj taki jazik zamiast okonia Wędka jak zwykle 6`4`` do 4g plećka 0,02 młynek Shimano Soare C14 C2000PGS. Jazik na moje wahadełko Edytowane 19 Listopada 2019 przez Tomek.M 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Dwa jazie z warszawskiej Wisły (52 i 53) Pozdrawiam Robert 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Dwa jazie z warszawskiej Wisły (52 i 53)PozdrawiamRobertCiekawie wybarwione ,przeważnie są z czerwonymi płetwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Koniec roku to dobry czas na podsumowania. Spinningowy sezon zacząłem wczesną wiosną w uganianiu sie za jaziami którym poświęciłem oprócz sumów dużo czasu. Poniżej kilkanaście zdjęć złowionych ryb na różnej maści mikro woblerki 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Gratulacje, piękne jaziska andego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Łukasz super , gratulacje ! Szkoda , że nie wrzucałeś na bieżąco , to byłaby uczta dla woblerkowców wiosennych . Aż strach pomyśleć , jakie jeszcze podsumowania pokażesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlex Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nooo Łukasz teraz to pojechałeś na grubo Piekne jaziorry ! Chyba będzie trzeba się zgadać na jakieś korepetycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Andego a wymiar największego i PB? Ryby zdjęć piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Łukasz super , gratulacje ! Szkoda , że nie wrzucałeś na bieżąco , to byłaby uczta dla woblerkowców wiosennych . Aż strach pomyśleć , jakie jeszcze podsumowania pokażesz .Bartek, to rzeka na której mieliśmy się spotkać w tym roku. Na początku kwietnia znowu tam będę, może tym razem uda się razem połowić. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku [emoji16][emoji898] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wiem Norbert - od razu się domyśliłem . Może ten rok pozwoli wreszcie tam wylądować i połowić . Wszystkiego dobrego również życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Łukasz super , gratulacje ! Szkoda , że nie wrzucałeś na bieżąco , to byłaby uczta dla woblerkowców wiosennych . Aż strach pomyśleć , jakie jeszcze podsumowania pokażesz . Głównie z wiosny spinningowalem i pozbierałem do kupy wczoraj te zdjęcia... okres od czerwca do końca października robilimy jakieś zasiadki... z mała przerwa na turawke Andego a wymiar największego i PB?Ryby zdjęć piękne największy złowiony i zarówno mój pb to 51 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Głównie z wiosny spinningowalem i pozbierałem do kupy wczoraj te zdjęcia... okres od czerwca do końca października robilimy jakieś zasiadki... z mała przerwa na turawke największy złowiony i zarówno mój pb to 51 cm Mój największy i za razem ostania zgłoszona rekordowa ryba to 52 ale ....... z gruntu wieki temu :/Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi