BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 ...no właśnie! I co? i nic? Żebym to ja, stary człowiek prowokował jakieś wpisy? Póki co pojawiają się nieśmiałe żarciki w wątku "j.śmieje się" i to miałoby być na tyle? Panie i Panowie gdzie wzniosłe uczucia i emocje nie koniecznie wobec osobnika płci przeciwnej (a nawet, niech to, płci porównywalnej)?Wszak możemy dzisiaj dać upust emocjom, również wobec naszego hobby, bliskim kontaktom z płetwiastymi obiektami naszego pożądania, okolicznościom przyrody czy prozaicznej miłości do nowo nabytego (oczywiście na dożywocie) sprzętu..... zostało jeszcze parę godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Faktycznie jak można było zapomnieć ... w końcu dzisiaj walentynki . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Skomercjonalizowane na maksa. Handelek dłonie zaciera. My (tzn. ja ze "swoim osobnikiem płci przeciwnej") nie dajemy sobie żadnych fantów a nawet udajemy że to poniedziałek i chodzimy nabzdyczeni dając "upust emocjom" zaraz po albo w przededniu (jak to się pisze poprawnie?) hahahaha... Edytowane 14 Lutego 2019 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Otóż to Ja dzisiaj od rana powtarzałem sobie: bądź dzisiaj miłym dla wszystkich. Nawet dla tego s...syna co ci zajechał bez kierunkowskazu!!! wedle słów piosenki..." do piersi przytul psa, weź na kolana kota"... Taka to formuła Walentynek Edytowane 14 Lutego 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Otóż to Ja dzisiaj od rana powtarzałem sobie: bądź dzisiaj miłym dla wszystkich. Nawet dla tego s...syna co ci zajechał bez kierunkowskazu!!! wedle słów piosenki..." do piersi przytul psa, weź na kolana kota"... Taka to formuła Walentynek ..podobnie postanowiłem, ba wręcz OBIECAŁEM sobie - a obietnic dotrzymuje.....dlatego na wszelki wypadek nie wychodzę dziś z domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Jak wszystkie święta i inne takie ewenty mam to totalnie w dupie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Jak wszystkie święta i inne takie ewenty mam to totalnie w dupie.Rozumiem, że wzniosłe uczucia i miłość do bliźniego, rezerwujesz na dzień powszedni... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Walentynki, to najbardziej świętują młodzi, u starszych bywa różnie.Ja tam zawsze jakiś tam upominek mam dla kobiety.Potem chociaż do końca dnia jest milutka. Szczęsliwi ci, którzy mają codziennie Walentynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Rozumiem, że wzniosłe uczucia i miłość do bliźniego, rezerwujesz na dzień powszedni... Uczucia moim ukochanym kobietom okazuję codziennie (albo przynajmniej się staram) i nie potrzebuję do tego jakichkolwiek świąt ,nowych zwyczajów i tym podobnych wynalazków. Rano uśmiech i dzień dobry znaczy więcej jak odświętna alpaga,truskawki, kwiatek czy co tam teraz na topie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Właśnie to miałem na myśli i takich wpisów najbardziej oczekiwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 No jak kto lubi, czasem warto jednak wtróżnić taki dzień właśnie, żeby on nie był taki jak na co dzień.Czasem właśnie jedna róża może znaczyć więcej, niż to co ma się na co dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ważne aby ta jedna róża nie była tworem komercji...bo to chyba jeszcze gorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ta róża to tak przykładowo. Może to być cokolwiek innego.Jedne kobiety lubią kwiatki, inne preferują coś innego.Można też być kreatywnym i zaskoczyć, jakaś kolacja w restauracji czy jeszcze coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 To oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Panie i Panowie gdzie wzniosłe uczucia i emocje nie koniecznie wobec osobnika płci przeciwnej (a nawet, niech to, płci porównywalnej)? Uczucia i emocje odchodzą na drugi plan . Człowiek popada w codzienną rutynę i zapomina z czasem ( wiekiem ) o takich dniach . Rano buzi buzi i do pracy a wieczorem pozostaje tylko kompiel i spanie . I tak jak napisał Tom@son Walentynki , to najbardziej świętują młodzi , u starszych bywa różnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Watek założył "starszy" ...da się Więcej szczegółów dla przyjaciół na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 KOCHAM WAS ???????????????????????????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 No...i o to chodzi! (oby nie tyko dzisiaj!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dzisiaj bez zazdrości, od jutra z jej większą, bądź mniejszą nutką ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 A ja dzisiaj rozdawałem prezenty ????Tylko kurna głównie facetom i tak jakby odwleczone w czasie. Ale chyba sprawiłem Im radość☺ A dla żony był kwiatek, wydeptany przez całe, tfu, miasto - bo nigdzie storczyków nie mogłem zdobyć, a dla szerszego grona czyli poza nami dwojgiem też dla Synka, szwagierki i uwaga, teściowej, zorganizowałem słodką wyżerkę.A żeby tego było mało, to tylko ja o tym "święcie" w domu pamiętałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Toś się chłopie wykazał! Wiem coś o tym bo i ja zostałem trafiony Twoim walentynkowym nastrojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ja jednak przyzwyczajony jestem do starego Dnia Kobiet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi