Skocz do zawartości

Walentynki i ...?

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

...no właśnie! I co?  :huh: i nic? :(

Żebym to ja, stary człowiek prowokował jakieś wpisy? Póki co pojawiają się nieśmiałe żarciki w wątku "j.śmieje się" i to miałoby być na tyle? 

Panie i Panowie gdzie wzniosłe uczucia i emocje nie koniecznie wobec osobnika płci przeciwnej (a nawet, niech to, płci porównywalnej)?

Wszak możemy dzisiaj dać upust emocjom, również wobec naszego hobby, bliskim kontaktom z płetwiastymi obiektami naszego pożądania, okolicznościom przyrody czy prozaicznej miłości do nowo nabytego (oczywiście na dożywocie) sprzętu.

.... zostało jeszcze parę godzin :)

Skomercjonalizowane na maksa. Handelek dłonie zaciera. My (tzn. ja ze "swoim osobnikiem płci przeciwnej") nie dajemy sobie żadnych fantów a nawet udajemy że to poniedziałek i chodzimy nabzdyczeni ;) :D :D :D dając "upust emocjom" zaraz po albo w przededniu (jak to się pisze poprawnie?) hahahaha...

post-58255-0-94701100-1550168193_thumb.jpg

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 3

Otóż to :) Ja dzisiaj od rana powtarzałem sobie: bądź dzisiaj miłym dla wszystkich. Nawet dla tego s...syna co ci zajechał bez kierunkowskazu!!! :angry: wedle słów piosenki..." do piersi przytul psa, weź na kolana kota"... :)

Taka to formuła Walentynek :D

Edytowane przez BOB

Otóż to :) Ja dzisiaj od rana powtarzałem sobie: bądź dzisiaj miłym dla wszystkich. Nawet dla tego s...syna co ci zajechał bez kierunkowskazu!!! :angry: wedle słów piosenki..." do piersi przytul psa, weź na kolana kota"... :)

Taka to formuła Walentynek :D

..podobnie postanowiłem, ba wręcz OBIECAŁEM sobie - a obietnic dotrzymuje.....dlatego na wszelki wypadek nie wychodzę dziś z domu ;)

• Like 1

Rozumiem, że wzniosłe uczucia i miłość do bliźniego, rezerwujesz na dzień powszedni... :good:

Uczucia moim ukochanym kobietom okazuję codziennie (albo przynajmniej się staram) i nie potrzebuję do tego jakichkolwiek świąt ,nowych zwyczajów i tym podobnych wynalazków. Rano uśmiech i dzień dobry znaczy więcej jak odświętna alpaga,truskawki, kwiatek czy co tam teraz na topie.

• Like 7

Panie i Panowie gdzie wzniosłe uczucia i emocje nie koniecznie wobec osobnika płci przeciwnej (a nawet, niech to, płci porównywalnej)?

Uczucia i emocje  odchodzą na drugi plan  . Człowiek popada w codzienną rutynę   i zapomina z  czasem ( wiekiem ) o takich dniach . Rano buzi buzi i do pracy a wieczorem pozostaje tylko kompiel i spanie . I tak jak napisał Tom@son

Walentynki , to najbardziej świętują młodzi , u starszych bywa różnie

• Like 1

A ja dzisiaj rozdawałem prezenty ????

Tylko kurna głównie facetom i tak jakby odwleczone w czasie. Ale chyba sprawiłem Im radość☺

A dla żony był kwiatek, wydeptany przez całe, tfu, miasto - bo nigdzie storczyków nie mogłem zdobyć, a dla szerszego grona czyli poza nami dwojgiem też dla Synka, szwagierki i uwaga, teściowej, zorganizowałem słodką wyżerkę.

A żeby tego było mało, to tylko ja o tym "święcie" w domu pamiętałem ????

• Like 1