marcin Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam wszystkich!!! Szukam ososby ktora mieszka w gliwicach! Chodzi mi o to ze w czwartek bede tam w delegacji i ranek mam do dyspozycji! No wiadomo gdzies bym na drapiezniki tam zapolowal, tylko nie mam pojecia gdzie! Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja coprawda nie mieszkam w Gliwicach, ale że tak kwitniesz sam na forum to żal sie zrobiło i życze powodzenia!!A swoją drogą skasztanić wątek w 1 poście to już masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HILO Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam.Dzierżno,są jeszcze łódki na rybaczówce,ale można z brzegu w okolicach odpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcin
Witam wszystkich!!!
Szukam ososby ktora mieszka w gliwicach! Chodzi mi o to ze w czwartek bede tam w delegacji i ranek mam do dyspozycji! No wiadomo gdzies bym na drapiezniki tam zapolowal, tylko nie mam pojecia gdzie! Dzieki i pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi