platynowłosy Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Witam PanowieZabawka, wóz strażacki, niewiele młodszy odemnie, a mam 63 roki, trzeba naprawić. Elektryka padła. Ja lutowac umiem, ale nie lutownica. Nie mówiąc już o miernika h itp. To nie jest żart. To naprawdę zabawka, wóz strażacki, z początków lat 60 tych ubiegłego ub wieku.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Wrzuć fotkę. Bardzo jestem ciekaw jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Robert, pojazd ma ok 40 cm. Na zdjciu w stanie jeszcze złozonym.http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2019/2/15/14290211_IMG_20190212_142505.jpgA na linku do zmniejszacza, ozłożony.. Edytowane 15 Lutego 2019 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Cudo! myślisz, że mógł paść silniczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Inną zabawkę z twego okresu postawiłem na nogi. Silniczek śmigał jak miło.Myślę że problem może być w przełączniku, może stare zalutowane przewodziki puściły..Nie wiem, nie mam wiedzy jak to sprawdzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Zapytam syna. To "sprytek" ...po tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Zrób to. poproszę. To ważna sprawa dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Na zdjęciu widać, że brak przedniego koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Obu przednich kół. Zawieruszyły się gdzieś w piwnicach losu i czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Aż się zaciekawiłem, jak to działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Pierwsze zobacz jak wygladaja styki od baterii.Moze wylane byly. Dalej od baterii w kierunku silniczka.Jesli na wejsciu silniczka masz napiecie to raczej silniczek. Nieraz w tych starych zabawkach szczotki w nich byly z blaszek i tez potrafily skorodowac.Temat do ogarniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi