Skocz do zawartości

Wodery kauczukowe

bazyloss

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie i do kolegi dzisiaj już dotarły. Niestety jeszcze nie miałem okazji przymierzyć ale kumpel twierdzi, że rozmiar 42 jest na niego dobry. Normalnie też taki nosi więc można przyjąć, że rozmiarówka normalna.

Czy mogę prosić kolegów o potwierdzenie czy rozmiar 43 będzie dobry na stopę 29cm?

Czy mogę prosić kolegów o potwierdzenie czy rozmiar 43 będzie dobry na stopę 29cm?

Raczej nie będzie ,rozmiar 43 to na stopę ok. 27 .

Też zamówiłem te wodery ,jak będą tak dobre jak piszecie to chyba wezmę jeszcze jedną parę na zapas.

Edytowane przez robert74

Dzięki za link! Oczywiście zamówiłem. To chyba zakup życia. W decathlonie były normalnie po 300zl a później na wyprzedaży za 250zl. W takiej cenie to nawet kalosze ciężko kupić [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Tylko,  ze ta guma to  niekoniecznie jest kauczuk :huh:

za tą cenę to nawet ja zamówiłem na próbę myśląc jako drugiej parze na jakiś zimowy wypad, ale szczerze mówić, to zupełnie nie to o co mi chodzi - odsyłam :)

nie ma sie co oszukiwac, sa tylko dwie firmy ktore produkuja dobre wodery - LE CHAMEAU i AIGLE.

Drogie, to prawda ale sa warte tych pieniedzy - buty na min.10 lat.

• Like 1

za tą cenę to nawet ja zamówiłem na próbę myśląc jako drugiej parze na jakiś zimowy wypad, ale szczerze mówić, to zupełnie nie to o co mi chodzi - odsyłam :)

Kamil, to zdecydowanie nie to, czego szukasz.....sam kupiłem, ale potrzebuje woderów tak rzadko, że te mnie zadowalają w pełni. Ale nie wyobrażam sobie latania w nich przez cały ciepły, wiosenny dzień, no chyba że za karę ;)

Będę bardzo wdzięczny jeśli dasz mi znać jaką mają długość wkładki - sam noszę klasyczne 43, ale obecnie co firma to inny faktyczny rozmiar

Doszły, przyszły - pomierzyłem.

Mają równo 27 cm długości wkładki (oczywiście mierzone wewnątrz buta) , jest to rozmiar wg opisu 43.

Ogólne wrażenie - petarda [emoji106]

W przyszłym tygodniu potestuję na Bobrze.

Pozdrawiam:

Adam K.

Wysłane z Huawei 20 Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 1