mlgi Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Do mnie i do kolegi dzisiaj już dotarły. Niestety jeszcze nie miałem okazji przymierzyć ale kumpel twierdzi, że rozmiar 42 jest na niego dobry. Normalnie też taki nosi więc można przyjąć, że rozmiarówka normalna.Czy mogę prosić kolegów o potwierdzenie czy rozmiar 43 będzie dobry na stopę 29cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Przyszły właśnie moje 44 - mam stopę nr 43,5 - wieczorem przyzmierzę i dam znać jaka jest ich rzeczywista wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Czy mogę prosić kolegów o potwierdzenie czy rozmiar 43 będzie dobry na stopę 29cm?Raczej nie będzie ,rozmiar 43 to na stopę ok. 27 . Też zamówiłem te wodery ,jak będą tak dobre jak piszecie to chyba wezmę jeszcze jedną parę na zapas. Edytowane 21 Lutego 2019 przez robert74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Też dostaliście gratis do zamówienia w postaci encyklopedii węzłów wędkarskich i żyłki NANO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Dzięki za link! Oczywiście zamówiłem. To chyba zakup życia. W decathlonie były normalnie po 300zl a później na wyprzedaży za 250zl. W takiej cenie to nawet kalosze ciężko kupić [emoji16] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaTylko, ze ta guma to niekoniecznie jest kauczuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Opis z decathlonu mówi "Wyprodukowane na bazie naturalnego kauczuku.". Czyli nie są kauczukowe a "na bazie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Drogo źle, tanio i dobrze też źle ... Dlaczego mnie to nie dziwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 w temacie pada pytanie o wodery kauczukowe, a guma, to nie jest kauczuk chocby byla na jego bazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Racja, proponuję zatem nie zaśmiecać dłużej koledze Bazylowi jego wątku i dalszą dyskusję o nie w pełni kauczukowych eigerach przenieść do tego tematu:http://jerkbait.pl/topic/22972-promocje-w%C4%99dkarskie-oko%C5%82o-w%C4%99dkarskie/page-163 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 w temacie pada pytanie o wodery kauczukowe, a guma, to nie jest kauczuk chocby byla na jego bazieGumę otrzymuje się z kauczuku poprzez wulkanizację (guma naturalna)... więc to też guma. Jest i syntetyczna pewnie z jakiś polimerów czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) za tą cenę to nawet ja zamówiłem na próbę myśląc jako drugiej parze na jakiś zimowy wypad, ale szczerze mówić, to zupełnie nie to o co mi chodzi - odsyłam Edytowane 22 Lutego 2019 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 za tą cenę to nawet ja zamówiłem na próbę myśląc jako drugiej parze na jakiś zimowy wypad, ale szczerze mówić, to zupełnie nie to o co mi chodzi - odsyłam nie ma sie co oszukiwac, sa tylko dwie firmy ktore produkuja dobre wodery - LE CHAMEAU i AIGLE.Drogie, to prawda ale sa warte tych pieniedzy - buty na min.10 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 za tą cenę to nawet ja zamówiłem na próbę myśląc jako drugiej parze na jakiś zimowy wypad, ale szczerze mówić, to zupełnie nie to o co mi chodzi - odsyłam Kamil, to zdecydowanie nie to, czego szukasz.....sam kupiłem, ale potrzebuje woderów tak rzadko, że te mnie zadowalają w pełni. Ale nie wyobrażam sobie latania w nich przez cały ciepły, wiosenny dzień, no chyba że za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Będę bardzo wdzięczny jeśli dasz mi znać jaką mają długość wkładki - sam noszę klasyczne 43, ale obecnie co firma to inny faktyczny rozmiarDoszły, przyszły - pomierzyłem.Mają równo 27 cm długości wkładki (oczywiście mierzone wewnątrz buta) , jest to rozmiar wg opisu 43.Ogólne wrażenie - petarda [emoji106]W przyszłym tygodniu potestuję na Bobrze. Pozdrawiam:Adam K. Wysłane z Huawei 20 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Tak dla porządku [emoji6] Pozdrawiam:Adam K. Wysłane z Huawei 20 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Dobry wybor, nie bedziesz zalowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 pięknie dziękuję, unikałem zamówienia złego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi