Maciek_7 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Czy ktoś widział/testował ju?ź nowe gumy Mannsa? Jak z ich pracą w opadzie oraz podczas r?łwnomiernego prowadzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Mam klienta, kt?łry niczym innym nie łapie (w przenośni). Właśnie w opadzie. Ciekawa miękka przynęta, kt?łrej nie zbroiłbym zbyt długim hakiem bo bardzo szybko zaczyna pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja testowałem seledynową. Napisze tak: pierwszy rzut w dołek na Naerwi dwa podbicia i siedzi sandacz 50cm potem kilka brań i obcinka. Tak?źe chyba dobre ale nie widziałem ju?ź p?łźniej tej gumy w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Jest dostępna: http://szczupaczek.istore.pl/pl/manns-cherokee-10-cm-bialy.h tml http://www.na-ryby.com.pl/index.php?p2801,ripper-m-058-manns -cherokee-dlugosc-80-mm http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/manns-cherokee-g5-a2 1-p44-k10119.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 w szybkim nurcie lepsza od klasyka, drobniej lusterkuje, w wolniejszym lepszy klasyk. Fajnie pracuje przy kr?łtkim haku co jak wiesz na sandały nie ma większego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Bardzo dobra guma na sandacza z opadu, mi wielokrotnie dawała dobre efekty na kolor perłę i taka dzielona z jeden stony perła z drugiej seledyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja również polecam do opadu. sprawdzona i łowna perła na ZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jak najbardziej bardzo dobra przynęta kolory seledyn i motor Oil. Super w szybkim opadzie zwłaszcza z krótkim hakiem takim 3/0. łowiłem na to szczupaki, sandacze a i trafił się jeden bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Motoroil i żółty. Moje okonie je lubią Motor oil sprawdza się na dorszach łowionych opadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Guma ta dała mi już sporo sandaczy. Fakt, że sporo nią łowiłem i może dlatego, ale jak to w przynętach - jeśli jest w nie wiara to i większy sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endryou Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dokładnie, przynęty są na tyle skuteczne, na ile jesteśmy w stanie w nie uwierzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Odświeżę temat gum mannsa. Znalazłem reklamę w jednym czasopiśmie wędkarskim, w której opisują nową gumę mannsa-mustang, a jest niby wykonana z materiału o rewelacyjnych włściwościach, która to guma pozostawiona w bezruchu unosi się nad dnem skutecznie wabiąc drapieżniki. Czy ktoś z Was miał już styczność z tą gumą i jak z tym unoszeniem się nad dnem? Może to i prawda, ale dla mnie uzbrojona w główkę nie ma prawa się unosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dla mnie najlepszą gumą mannsa jest maximus predator! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Lekko odkopałem temat Kolega był w dzikim kraju na rybach i zabrał ze sobą kilka "naszych" przynętTak wygląda Cherokee po jednym przeprowadzeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 To teraz się ludzie rzucą, bo łowne haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 hahahaha Kumpel stracił prawie wszystkie przynęty w jeden dzień. Co ciekawe, woblery miały puste przejazdy tylko, a gumisie mu zjadło Różne zjadało. Taką fotkę akurat miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) a to ciekawe co moglo tak gumiaka z gryźć Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Mysy,sczury Panie może głodne były..... Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Fred Arbogast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi