bywalec84 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam, czy możecie kogoś polecić kto założy mi trytytkę na hamulcu walki przy multiku daiwa taula 200 hsl??? Pisałem do kolegi Andan bo wyczytałem, że robi ale nie odpisuje mi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Szczerze? Sam sobie załóż. Trudno coś spierniczyć. Masz schemat, kolejność rozbierania możesz udokumentować zdjęciami . 4 śrubki (śrubki z polika mogą różnić się długością, więc przypilnuj), jedna nakrętka, działaj! Edytowane 19 Lutego 2019 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 ...Pisałem do kolegi Andan bo wyczytałem, że robi ale nie odpisuje mi:(Jak się nie pali to poczekaj na odpowiedź, bo nie każdy ma czas i/lub możliwości, żeby na bieżąco być na forum, albo jak kolega wyżej napisał "działaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 a macie taki schemat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 tylko jak rozbiorę to coś muszę wstawić żeby ten dźwięk był hmmmmmm jednak chyba sam nie będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi