SpinTrout Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Przymierzam się do zakupu wędki i kołowrotka spinningowego za przystepną cene.Poszukuje kija kt?łry byłby dobry na klenia, jazia no i ?źeby sobie z rapą poradził.Dodam jeszcze ?źe zamierzam łowić z brzegu wiec fajnie by było jakby się dało nim dalej rzucić. Byłem dziś w salonie fishing mart i tam sprzedawca polecił mi niedrogi zestaw. Kołowrotek shimano catana 2500 cena około 120 zl, a wędka tak samo shimano catana 2,70 cw 5-25g cena około 180 zl. Razem wychodzi 300 zł wiec nie ma tragedii. U?źywał ktoś owego sprzętu? Czy mo?źe za te pieniądze da rade kupić coś lepszego?Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Co do katany słyszałem ?źe dosyć kluskowata.Je?źeli ne lubisz takiej akcji to ona nie przypadnie ci do gustu.Podobno dobrze trzyma rybę.Podobno bo takiego kija nie posiadam.Tu jest więcej http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27171&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Catanke kupiłem kiedyś dla mojej dziewczyny kij 20 gram 240cm i 2500 kręciek.kręciek wart co nieco jak go stuningować,bo na tulejkach to on słabo dycha,wędka dość miękka.a tak w og?łle chyba taniej da się znaleźć ten zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Zainwestuj w dancera raczej nie pozalujesz sam na niego sie teraz czaje ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 No i ja po przeczytaniu dobrych opinii na temat dancerka postanowiłem sobie go sprawić na klenie , trochę się naszukałem po sklepach internetowych ,na stronach sklep?łw jest a w sklepach nie ma , czego się dowiedziałem to ponoć w kongerze ju?ź nie mają tego kija , nie wiem czy to tymczasowe ja zam?łwiłem na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ile wybuliles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 273złociszy + przesyłka , myślę ?źe będzie wart tej ceny teraz jest fajna okazja w dziale sprzedam team dragon 3-14g , zastanawiałem się te?ź nad nim jest trochę dro?źszy , padło na kongera bo nie wiem w sumie czy du?źo czasu poświęcę na kleniowanie a tu teraz okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi