jakubwr Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam wszystkich, oto mój debiut w budowie przynęt. Postanowiłem się nim podzielić. Mam nadzieję że nie skrytykujecie mnie za mocno. Poniżej moje pierwsze robaczki, żuczki czy co tam z nich wyszło Może na weekend uda się wyskoczyć nad wodę zobaczę czy w ogóle pracują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam wśród strugaczy i myślę, że nie masz się co obawiać o opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 W owadach najważniejsza jest spodnia część a Tobie wyszło to perfekcyjnie.Moim zdaniem to nawet bez pracy w spływie po powierzchni będzie prowokować Klenie,Jazie itp.do zbiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Generalnie to- faktycznie te wobki to już praktycznie sztuczne muchy - masa chrząszczy chrabąszczy własnie to ulatwia. Powiem więcej niejednkrotnie dryf bedzie bardziej skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Do tego brania jedne z bardziej efektownych:)Warto mieć owady do zbiórki....Ładne robaki pozdroKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 na robalach sie nie znam ale ten zbierający sie do lotu całkiem obiecujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Był mały test w wannie ... te dwa które mają coś na grzbiecie, skrzydełka i kłaczki fajnie będą do spływu. Delikatnie szarpane za żyłkę udają jakby prawdziwy owad miotał się w wodzie. Trzeci bez doklejanych bajerów lepiej pracuje ściągany. No ale wanna wszystkiego nie powie ... trzeba jutro iść nad rzeczkę zamoczyć robaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 No i chyba mnie zmotywowałeś do wystrugania jakichś imitacji owadów. jak na debiut to dla mnie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Na serio świetny debiut Ten co właśnie wylądował w wodzie baja wygląda, nieraz po wylądowaniu znajdzie się w pysku klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi