gustaw06 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 8 Listopada 2013 przez gustaw06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) A gdzie znalazłeś TP SW 4000XG za 1500 zł (JDM, nie do TP SWA)?A przyleciał z dalekiego wschodu do mnie . Edytowane 1 Marca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jeśli to cena z transportem, to faktycznie super cena.Tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 A dasz namiary na sprzedawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Tak .To z dodatkowymi opłatami w Polsce? Czy uniknąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Wszystko zamknęło się w 1500zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Poproszę o priv z instrukcją postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No to już zamawiam. Całość: Shimano Twin Power SW4000PG ...1 x 36660 jpyShipping cost : 1490 -handling : 1526--------------------------------------------------------total : 39676 jpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 czyli kolejny zakup u akihito pozdrowka do nagoya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Czyli to znany i lubiany sprzedawca. To dobrze, bo dziwnie sie wysyła w ciemno sporą kasę do Japoni. Tym bardziej, że idzie to prywatnie a nie są to zakupy w sklepie internetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 w tych kosztach mialbys ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Na przykład???? Bo ja krzaczków to ani w ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Przyszedł Twinek SW4000PG . Zamknąłem sie w kwocie 1500 zł. 3-4 dni szedł z Japonii i tydzień w urzędzie celnym kwitł. Pierwsze wrażenia: - mniej obrotów na sucho niż Rarenium 4000JDM- widoczna na ośke i na szpulce wieksza ilość smaru (tak na pierwszy rzut oka ten smat to taki jakiego używam do smarowania młynków)- mocniej szumi podczas kręcenia niż owe Rarenium- jaka gała okropna. Co można skombinować niedrogo aby to zmienić?- brak przełącznika obrotów lewo/prawo To mniejsza ilość obrotów na sucho może wynikać z wagi knoba. Jak zdejmiemy szpulkę w TP to na ośce widać takie duże, czarne plastikowe koło zębate. Do czego one służy? Nie ma na nim smaru - może powinien być? To chyba klikacz. Edytowane 20 Marca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Tomek @tpe ma '09 4000PG dzwoń a z pewnością odpowie na Twoje zonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Andrzej to klikacz.Nie dawaj tam smaru.Konstrukcja jak stelli SWPG tylko łożysk mniej i można łożysk dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ale czemu na sucho mniej obrotów niz Rarenium JDM i głośniejszy? To dużo wyższy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Andrzejku ja nad swoim popracowałem i dużo lepiej kręci .Dostał łożysko pod śrubkę na pinionie i jedno na wormshafta.Ze względu na zbyt duży luz na korbie(kombinacją grubości podkładek) został zniwelowany do minimum.Posmaruj dobrze koło usuń luz i będzie dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Andrzejku ja nad swoim popracowałem i dużo lepiej kręci .Dostał łożysko pod śrubkę na pinionie i jedno na wormshafta.Ze względu na zbyt duży luz na korbie(kombinacją grubości podkładek) został zniwelowany do minimum.Posmaruj dobrze koło usuń luz i będzie dobrze .A już chciałem narzekać na swoją HC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A już chciałem narzekać na swoją HCGłośno chodzi?Pewnie i w shimano robią twarde przekładnie, wszak to SW więc zębiska pewnikiem na twarde(z tytanu) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Głośno chodzi?Pewnie i w shimano robią twarde przekładnie, wszak to SW więc zębiska pewnikiem na twarde(z tytanu) . Spoko. Teraz nawet Mario by jej nie poznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Ja to chyba przewrażliwiony jestem. To przez tą pogodę. Edytowane 20 Marca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Andrzejku ja nad swoim popracowałem i dużo lepiej kręci .Dostał łożysko pod śrubkę na pinionie i jedno na wormshafta.Ze względu na zbyt duży luz na korbie(kombinacją grubości podkładek) został zniwelowany do minimum.Posmaruj dobrze koło usuń luz i będzie dobrze .Pamiętasz może rozmiary? Czy przy rozkręcaniu czychają jakieś pułapki? Bo ja to ostatnio same Emblemy/Turki rozkręcam. Rozmiary już znam. Parę postów wyżej są.... Edytowane 20 Marca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Andrzej, weź go nad wodę + kilka cięższych wabiów i wówczas posłuchaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja to chyba przewrażliwiony jestem. To przez tą pogodę.Andrzej może gumowym młotkiem słuch trzeba Ci poprawić to nie będziesz miał takiego ucha :lol: . A tak na poważnie to mój SWXG też niespecjalnie kręił, ale po zabiegach inna bajka.Jest to co być powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi