19john92 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Przy takich obciążeniach kołowrotek wytrzyma chyba wieczność. Swój używałem do podobnej gramatury 2 lata (wcześniej był używany przez kogoś innego) i przy smarowaniu i oględzinach przekładni nie zauważyłem żadnego zużycia co było lekkim szokiem. Kołowrotek godny polecenia ale ciężko dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Przy takich obciążeniach kołowrotek wytrzyma chyba wieczność. Swój używałem do podobnej gramatury 2 lata (wcześniej był używany przez kogoś innego) i przy smarowaniu i oględzinach przekładni nie zauważyłem żadnego zużycia co było lekkim szokiem. Kołowrotek godny polecenia ale ciężko dostepnyTP SW PG i XG wytrzyma wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 TP SW PG i XG wytrzyma wszystko...Z wyjątkiem głupoty swojego użytkownika ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Tylko kolega @cinn nic nie wspomina o SW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Tak.Nie chodzi mi o SW bo tego już nie ma, a użytkownicy prędzej nerkę sprzedadzą jak ten kołowrotek ????.Bardziej modele dostępne jak np. TP 15.TP 20 jeszcze nie przetestowany na tyle żeby coś konkretnego o nim napisać a coś tam pozmieniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Bylo juz o tym na forum, wypowiadali sie ludzie ktorzy siedza w temacie, wiec trzeba troche poszperac, ale gdy chcesz miec aktualnego TP SW 4000 w wersji PG,- zaden problem i taniej niz nowa nerka...A ten jeszcze dostepny model ma takze wybitne notowania i jest juz bardzo mocno przetestowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Można zamówić bebechy od TPsw 6000PG i wsadzić do 4000 ,jak jest mega ciśnienie ,na mega moc zwijania ???? Edytowane 16 Grudnia 2020 przez hasior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Który to ten jeszcze dostępny? Mówisz o TP 15?Nie chciał bym żeby kołowrotek po pół roku zaczynał mieć dość.Nie mam zamiaru ciągać go z sumami, głównie sandacz i szczupak na większe przynęty. Opcja z tymi bebechami fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Do tego właśnie te młynki są, to tego są one, do tego są (cytując klasyka). Co mają nie dać rady. Nie przesadzajmy, jak mówią ogrodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ok.To trzeba pomyśleć na przyszły sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi