zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Witam kiedyś słyszałem że banax to kopia shimano.... Czy ktoś miał w rękach model starion 400L? Jest ktoś w stanie coś powiedzieć? Chciałbym sparowac go z wędka do 220 gram... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 A nie mylisz Banaxa z Marado? Bo to drugie miało bardzo podobne konstrukcje do Shimano. Obecne Banaxy to typowe chińczyki, podobne raczej do DAMów i Okum. A pewnie i na aliexpres podobne młynki znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Testowałem ten krecioł w rozmiarze 100. Porządna metalowa konstrukcja. Po miesiącu użytkowania bez oznak zużycia. Kreci elegancko, nic mu zarzucić nie można było. Komfort od 7 gramów. Oczywiście kręcioł made in China. Banax to olbrzymia fabryka, która robi kopie kołowrotków. Dużo quantumów i karpiowych anacond robią. Bardzo popularne w Rosji i u wschodnich sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Tomek,nie wiem czy znalazłeś.Coś tu @Meme napisałhttp://jerkbait.pl/topic/69141-artykuł-multiplikator-za-400-zł-–-dobry-start/?hl=banaxCo prawda o mniejszym modelu ale jakiś wstępny ogląd daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Tomek,nie wiem czy znalazłeś.Coś tu @Meme napisałhttp://jerkbait.pl/topic/69141-artykuł-multiplikator-za-400-zł-–-dobry-start/?hl=banaxCo prawda o mniejszym modelu ale jakiś wstępny ogląd daje.No tego nie widziałem.... Dzięki wielkie.. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi