Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 nie przylgnął jakos mazurek.. https://www.youtube.com/watch?v=NDyfl9UfKr8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @mohave jeśli chcesz powiedzieć, że masz problem z przyswojeniem 5-punktowego regulaminu http://jerkbait.pl/topic/3698-regulamin-jerkbaitpl/ to nie polecam Ci również wystawiania ogłoszeń na giełdzie - bo tam regulamin jest trochę dłuższy Jeśli chcesz wypowiadać się na forum, musisz przestrzegac regulaminu, w przeciwnym razie bedziesz otrzymywał kary administracyjne - najpierw punkty ostrzeżeń, potem bany. Tak to działa. Zdecydowana większość Forumowiczów nie ma z tym problemu więc na szczęscie nie jest to zadanie ponad ludzkie możliwości.Jeżeli masz jakieś pytania lub uwagi zwiazane z funkcjonowaniem forum i moderacji mozesz załozyć odpowiedni temat w dziale regulaminowym lub skontaktować się z moderatorem przez forumowy komunikator. Teraz proszę wszystkich o zakończenie dyskusji off topic powrót do tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 No!! Żyli jeszcze i czynni byli ludzie starsi, wychowani wg zupełnie innego modelu edukacyjnego. W technikum budowlanym nr I, były trzy podstawowe grupy fanów - Paul Anka/Presley, Beatlesi i Rolling Stones.. ale zajęcia z muzyki prowadziła z nami żona znanego dyrygenta - Henryka Debicha.O i mamy jakiś punkt wspólny. Wciąż pamiętam swego nauczyciela plastyki z podstawówki, który nam opowiadał o impresjonizmie, dadaizmie, futuryzmie itd. I potrafił tym zafascynować. Zaś w liceum miałem nauczyciela muzyki, który puszczał i tłumaczył nam muzykę. Nie tylko klasykę, ale i współczesną awangardę, jazz, a także rock. Do tego obok była Opera Sląska. Mi Slayer nie przeszkadza by słuchać Prokofiewa, Musorgskiego czy też Strawińskiego. Tak samo łowię na suchą, ale czasami zdarza mi się postawić gruntówkę na Narwi. Teraz przygrywa mi Joy Division- prosty pop . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Mam ich wszystkie płyty - jeszcze czarne.. Haendel był wcześniej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Sławku, mój Ty nawrócony Rockfanie.. Naprawdę mi się ta Sarabanda podobała..może dlatego że jak wyczytałem "Ze względu na przesycone erotyką pozy tańczących, pozostawał przez wiele lat tańcem zabronionym w katolickiej Hiszpanii" może Cie podpuszczę taką? i co Ty na to, rzucający perły przed wieprze ? Edytowane 27 Lutego 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 A może tu chodzi o użyte instrumenta a nie geniusz kompozytora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tak mi się przypomniało... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Co wy chcecie od tego Chopina, to całkiem dobra gorzała !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Byńku nie zaczynaj hahahaha..bo niektorzy w ogole nie maja dystansu nawet w dziale cafe ???????????? Edytowane 1 Marca 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Wręcz odwrotnie - niektórzy potrafią zachować dystans od co bardziej popularnych gustów.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Sławku,błyskotliwa jak zwykle odpowiedź ale przecież to wzajemnie się nie wyklucza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Krzyś i tych koniecznie zaprosił bym do p. doktora, i na pewno nie do chirurga.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 I nie wiedzieć czemu, kaszanka, albo salceson, albo ukochana gorzała - przy całym tym wyluzowanym braku dystansu - nie mogą nazywać się Mojżesz.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Eee tam, w dobie kawy bezkofeinowej, piwa bezalkoholowego i flaków sojowych na pewno jest gdzieś kaszanka bez krwi czy salceson nie z ryjka ????No a koszerna pejsakówka..? Edytowane 2 Marca 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Z obowiązku numizmatyka-amatora muszę wspomnieć o jeszcze jednym pomniku naszego kompozytora, tym bardziej że należę do tych co jeszcze korzystali???? Edytowane 2 Marca 2019 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 To był fajny nominał onegdaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Ręcę drżały, a dziś...50 groszy???? Edytowane 2 Marca 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi