Skocz do zawartości

Chopin

Rekomendowane odpowiedzi

@mohave

jeśli chcesz powiedzieć, że masz problem z przyswojeniem 5-punktowego regulaminu http://jerkbait.pl/topic/3698-regulamin-jerkbaitpl/  to nie polecam Ci również wystawiania ogłoszeń na giełdzie - bo tam regulamin jest trochę dłuższy ;)

Jeśli chcesz wypowiadać się na forum, musisz przestrzegac regulaminu, w przeciwnym razie bedziesz otrzymywał kary administracyjne - najpierw punkty ostrzeżeń, potem bany. Tak to działa. Zdecydowana większość Forumowiczów nie ma z tym problemu więc na szczęscie nie jest to zadanie ponad ludzkie możliwości.

Jeżeli masz jakieś pytania lub uwagi zwiazane z funkcjonowaniem forum i moderacji mozesz załozyć odpowiedni temat w dziale regulaminowym lub skontaktować się z moderatorem przez forumowy komunikator. 

Teraz proszę wszystkich o zakończenie dyskusji off topic powrót do tematu.

• Like 1

No!! Żyli jeszcze i czynni byli ludzie starsi, wychowani wg zupełnie innego modelu edukacyjnego. W technikum budowlanym nr I, były trzy podstawowe grupy fanów - Paul Anka/Presley, Beatlesi i Rolling Stones.. ale zajęcia z muzyki prowadziła z nami żona znanego dyrygenta - Henryka Debicha.

O i mamy jakiś punkt wspólny. Wciąż pamiętam swego nauczyciela plastyki z podstawówki, który nam opowiadał o impresjonizmie, dadaizmie, futuryzmie itd. I potrafił tym zafascynować. Zaś w liceum miałem nauczyciela muzyki, który puszczał i tłumaczył nam muzykę. Nie tylko klasykę, ale i współczesną awangardę, jazz, a także rock. Do tego obok była Opera Sląska. Mi Slayer nie przeszkadza by słuchać Prokofiewa, Musorgskiego czy też Strawińskiego. Tak samo łowię na suchą, ale czasami zdarza mi się postawić gruntówkę na Narwi. Teraz przygrywa mi Joy Division- prosty pop  :) .

• Like 5

Sławku, mój Ty nawrócony Rockfanie..
 Naprawdę mi się ta Sarabanda podobała..może dlatego że jak wyczytałem  "Ze względu na przesycone erotyką pozy tańczących, pozostawał przez wiele lat tańcem zabronionym w katolickiej Hiszpanii"  ;)  :D  :D  :D 
może Cie podpuszczę taką?

i co Ty na to, rzucający perły przed wieprze  ;) ?
  Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 1