Tomek Scyzor Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Moje pierwsze po pięciu latach przerwy... Lipa 4cm wolno tonacy.W trzech wariantach kolorystycznych srebro złoto i opalizujaca zieleń Edytowane 25 Lutego 2019 przez Tomek Scyzor 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ciekawe! Zaprezentuj trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ładne i duże oraz wyraźne zdjęcie. Ciekawy wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Moje pierwsze po pięciu latach przerwy...(...)No tak, jeszcze pięć lat temu polskie woblery szmatkami stały. Super, że dołączyłeś do coraz mniej licznej ekipy, która tą technikę wciąż kontynuuje Ach, chyba i ja muszę wreszcie jakąś szmaciankę wykonać, gdyż są to woblerki urody niezwykłej! Tradycyjnie - witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Worek sie rozwiązał...Tradycyjnie 4 cm szmatką oklejanie i 18mm bąbelki w kolorze Blue z ciemnymi pleckami Edytowane 27 Lutego 2019 przez Tomek Scyzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Nowy etap w mojej woblerozie. Jedne z pierwszych z żywicy. Jeszcze długa droga do do doskonałości.Chciałem podziękować Piotrkowi Prażmowskiemu(Hesher)Wykazał się niebywałą cierpliwością, odpowiadał na dziesiątki pytań bez mrugnięcia okiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Wobler zrobiony z wysuszonej pestki sliwki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Gdzieś już to widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Gdzieś już to widziałem Pamiętam to Zybi, jeszcze sie nie znaliśmy,ale po wobku z pestki Cie poznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Zapytam kolegów z ciekawości. Jak z trwałością takich wobków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Leżą całe w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi