Majo Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ta przypadlosc mialem w "starej" power proZ ciekawości z jakiego żródełka, lub dystrybucji??? Normark czy USA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 "Z ciekawości z jakiego żródełka, lub dystrybucji??? Normark czy USA???"I na odpowiedź sie nie doczekałeś. Sam jestem zainteresowany tą PP Super Slick i czekam na jakieś info od użytkowników zanim kupie ją "za wodą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanibal Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Mam Super Slick 8. Niestety zaliczyłem z nią tylko kilka wypadów. Nawinięta na Zauberku 4000. Żadnych bród ani niewyjaśnionego plątania. Na przelotkach cicha, po kilkunastu godzinach przy opadzie z gumami 10-15cm i główkami 10-15 gr nie straciła koloru. Mam 0.19 wiec chyba każda jest mocna w takiej średnicy, ale tej nie dałem rady urwać na zaczepie. Dla mnie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Do casta brać zwykła czy 8 splotową? Początki z castem,łatwiej będzie odplatywać zwykła niż nowa miękka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertouno Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Używałem kilka rozmiarów starej PP i nie miałem przypadków rwania w innych miejscach jak tylko na węźle przede wszystkim na zaczepach,0,15 PP jest dosyć dobra i wytrzymała wszystko zależy od jakości węzła,łowienie szczupaków i sandaczy bez problemu,z nie dużym sumem też można powalczyć, tą grubością można katapultować przynęty na znaczne odległości. Nową PP Super Slick 8 również używam, jak nowa jest fajna gładka mięciutka,po dłuższym użytkowaniu strzępi się i robi jak przysłowiowa szmata,ja również miałem przypadki rwania się tej pletki w innych miejscach niż na węźle zwłaszcza w późne jesienne,mroźne dni. Ja zamierzam nabyć ponownie starą PP w rozmiarze 0,15 na jesiennego sandacza, bo z tej używanej to mi zostało może z 70m . Ale to jest tylko moja opinia a wybór pozostawiam wam koledzy wędkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Polecam PP 8splotową zwłaszcza do casta ,używam 3 sezony rewelka owszem troszke się strzępi ale mocy nie traci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 I na odpowiedź sie nie doczekałeś. Tak to zwykle jest Do casta brać zwykła czy 8 splotową? Początki z castem,łatwiej będzie odplatywać zwykła niż nowa miękka?Jak początki bierz tanią 4 splotówkę, prawdopodbnie dosyć szybko Ci ,,wyjdzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Na + 8 splotowej cicha na przelotkach , długie rzuty , nie chlapie wodą co ważne przy niskich temperaturach.Brodę łatwiej zrobić na sztywniejszej plecionce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Widzę, że dużo pozytywnych opini i chyba sie na nią skuszę. Można ryzykować to brać w Polsce (od kogo ewent.) czy lepiej żebym kupił sobie w USA (tam raczej towar "świeży")? Na pewno kupię o wytrzymałości 10 i 20 Lbs. Kolory raczej fluo żółty. Coś ktoś chce dodać? Jakieś zastrzeżenia? Dziękuje oczywiście wszystkim za swoje opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Widzę, że dużo pozytywnych opini i chyba sie na nią skuszę.Można ryzykować to brać w Polsce (od kogo ewent.) czy lepiej żebym kupił sobie w USA (tam raczej towar "świeży")? Na pewno kupię o wytrzymałości 10 i 20 Lbs. Kolory raczej fluo żółty.Coś ktoś chce dodać? Jakieś zastrzeżenia? Dziękuje oczywiście wszystkim za swoje opinie. http://jerkbait.pl/topic/58857-s-plecionki-power-pro-p-line-tcb8-i-tcb-na-metry-%C5%BCy%C5%82ki-p-line-na-metry-g%C5%82%C3%B3wki-sasame-gumy-mister-twister-usa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dzięki Slawek. O tym "łobuzie" zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Mi już się kończy PP w tym sezonie i chyba zostanę przy starej zielonej 0.19mm 135m mimo że super cicha nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi