dir33 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 taki mam dylemat Zabrać ze ze sobą, czy będę żałował. Jadę z kumplem na wyprawę na parę tygodni do Islandii. Mam sporo bagażu i mało miejsca. Bierzemy jakieś małpki, ale mam również fajną lustrzankę i kilka konkretnych słoików, jak szeroki kąt, micro, czy tele 70-200.I już wiem na 100 %, jęzeli nie wezmę to będzie ściskało, a z drugiej strony, jeżeli wezmę to jak zwykle będzie czegoś brak. (światła, czy pogody) Zawsze tak mam , sprzęt w plecaku i nuda. A jeżeli zostawię w domu to nad wodą cuda. waham się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 No i co ? Mamy zdecydować za Ciebie?To nie pogoda jest problemem tylko fotograf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Brac!!!Bedziesz mega zalowal jak nie wezmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 .. ja bym pewnie zabrał ale jak to 70-200 to 2.8 to wziąłbym tylko szeroki ze względu na wagę wtedy jeszcze jakaś stalka 90 macro ale to tez zależy czy to pełna klatka czy mniejsza matryca.A na przyszłość kupić bezlusterkowca 4/3 i odpowiednie szkiełko które pokryje ci wszystkie zakresy i zmieści się w 1 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Aparat bierz jako podręczny, drugi podręczny. W każdych liniach lotniczych można mieć oprócz podręcznego aparat lub kamerę, a focić będzie co, uwierz. Pożałujesz, jak nie weźmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Zima jeszcze ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Mieć i nie zabrać ze sobą szerokiego kąta (z polarem!) do Islandii ???!!! ...to musisz zabrać ze sobą sporo "znieczulaczy" obniżających percepcję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Nie brać! ewentualnie tylko szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Brać ! Tylko szeroki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Ja bym nie brał , jak będzie lipa z pogodą to nie będzie bolało że nie ma. Jak pogoda będzie super to się kupi coś na miejscu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Generalnie zmienilem zdanie... ja bym w ogole nie jechal 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jechać do Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dir33 Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 "biorę" nie kasuje rezerwacji? ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 "biorę" nie kasuje rezerwacji? ..w dni parzyste kasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 X100t/f lub coś w ten deseń i po problemie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi