mikryb Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ela już o nich pisała, że są naprawdę maleńkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Obrotówka Rosa 000 waga 0,8 g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Kupił mi kolega jedną w sobotę na "Garażu"... 000! W niedzielę testy. Faktycznie chodzi to pięknie Nawet na stojącej wodzie. Przy minimum nurtu można zapewne w miejscu postawić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Co jakiś czas chodzę z kolejną partią obrotówek nad moją rzeczkę na testy.Co ciekawe 000 są najtrudniejsze,muszę odżucać ok 30 %.Obrotówki 0000 tylko 10 %.Cały czas wprowadzam poprawki,następna generacja być może będzie jeszcze lepsza.Spróbuję zrobić mikro blaszane zaginane strzemiączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Obrotówki Rosa 0000 waga 0,6 g 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Najmniejsza z moich obrotóweczek Rosa nr 0000000 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Nie bardzo widać ale ten mepps to 4ka? Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Piękny widok, biżuteria jak kolczyk w ucho nawet bez wczesniejszego przewijania ucha.pikne to, to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Najmniejsza z moich obrotóweczek Rosa nr 0000000 Ela, masz może film z pracą tej mikro obrotówki? Niezła robota prosze Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Tylko czy będzie coś widać?Skoro szczupaki nie widzą. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Chłopaki co wczoraj był za dzień?? Zrobiłam tylko 2 szt. w miarę chodzących obrotóweczek w rozmiarze 7 x 0 A nakręciłam ich ze 20 szt.Tak mała paletka nie ma siły unieść masywnego korpusu. Nie będę niestety ich robiła . 90 % idzie na złomowanie . Przy rozmiarze 4x0 praktycznie 90 % pracuje a 10 idzie na złom. 7x0 paletka jest tak mała że blaszka 0.3 mm grubości wydaje się być jak opancerzenie czołgu. A jak zrobiłam ją z 0.2 mm to znowu jest tak podatna na uszkodzenia że można ją w palcach uszkodzić np. przy uwalnianiu zdobyczy. WAŻNA UWAGA DLA TYCH CO JUŻ MAJĄ MOJE OBROTÓWECZKI 4x0 czy 5x0 rybki uwalniajcie penami chwytając nimi za hak a nie za obrotówkę. ( słyszałam o takich przypadkach przy większych rozmiarach przynęt , wędkujący penami chwyta za np. wahadełko i nim szarpie - bez sensu ) Obrotóweczka nr 00000 jest raptem dosłownie kilka mm dłuższa a 80 procent pracuje bardzo dobrze ( resztę złomuje po testach )chyba na 5x0 poprzestanę, to i tak przynęta mikro mikro Wczoraj jak popatrzyłam na ten rozmiar 7x0 to mi uśmiech samoistnie pojawił się na twarzy , miałam nie publikować w ogóle zdjęć ani informacji o tym rozmiarze.Ale gdy położyłam ją obok meppsa 00 to stwierdziłam że jednak warto zrobić kilka fotek i puścić w obieg 1 kwietnia . Jeszcze większe wrażenie robiła blaszka 7x0 z haczykiem nr 24 ale po testach ją zezłomowałam Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Eluska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi